Arkadaşlar yayın açmaya karar verdim. 8 GB RAM'im var, laptop. Sizce RAM'i 12-16 GB'a mı yükseltmeliyim? Yoksa SSD mi almalıyım? Ve SSD takarsam verilerim silinir mi? Depolama alanı değişir mi?
RAM alman daha mantıklı ayrıca bilgisayarını Windows 10 ile güncelleyebilirsen ya da güncelletirsen daha hızlı çalışacağını ve daha rahat yayın açabileceğini düşünüyorum.(Bilgisayarının Windows 10'u kaldırmicağını düşünüyorsan güncellemeni önermem)
RAM alman daha mantıklı ayrıca bilgisayarını Windows 10 ile güncelleyebilirsen ya da güncelletirsen daha hızlı çalışacağını ve daha rahat yayın açabileceğini düşünüyorum.(Bilgisayarının Windows 10'u kaldırmicağını düşünüyorsan güncellemeni önermem)
LG 22MK400H-B 21.5" 1 MS 75 Hz HDMI+VGA FreeSync Full HD TN LED Gaming Monitör en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
www.google.com
Ancak ucuz bir model isterseniz 5ms 60Hz bir monitör işinizi görecektir. Ekstra olarak işlemcinizi yükseltin derim.