Yayın için Ryzen 1200 Sistem Toplama

awexi

Hectopat
Yer
Düzce
Daha fazla  
Meslek
Çevirmen
Merhaba arkadaşlar, birden aklıma bir fikir esti ve Twitch yayıncılığına soyundum. Aradığım sistem; en az 2-3 sene beni götürebilsin, 3. sene civarlarında da parça değişimi yaparak ömrünü uzatabileyim, FPS düşük olmasın ki yayında kasma gerçekleşmesin tarzı. Kendimce bir sistem topladım. Eksiklerim var mı bilmiyorum, yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim. Parçalar şöyle:
Bu arada 2 monitör kullanacağım.

Herhangi bir artı eksi varsa yorumlarda destek olursanız memnun kalırım arkadaşlar, teşekkürler şimdiden.

Bu sistem toplamda şu an 2.845,73 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gaming-Streaming için 6 çekirdek ve üstü bir CPU öneririm.Ryzen 5 1600 veya 1600x.Overclock yapacaksan 1600 yapmayacaksan 1600x.İleriye yönelik sistem topluyorsan anakartı 370 serisi seçmelisin.Geniş,kablolaması kolay havadar ATX bir kasa tercih etmeli,bütçen varsa sıvı soğutma yoksa bütçen dahilinde fan takviyesi yapmalısın.Isınma en büyük problemin olacak gaming-streamingte çünkü.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı