Yayın için Ryzen 5 2600 ve RX 550 sistem toplama

Rituex

Hectopat
İşlemci ve RAM'i değiştirmek istemiyorum onun haricinde ekran kartını 600 lira farkla ASUS ROG STRIX Radeon RX570 OC 4 GB GDDR5 256 Bit'da yapabilirim sizce gerek var mı? Yayın içinde oynayacağım oyunlar CS:GO olacak genellikle. Fortnite veya PUBG'de oynamak istiyorum
CS GO'yu düşük ayarlarda 1024-768 black screen oynuıyorum grafik açmam öyle alıştım yayın içi kasmaz değil mi?
75 Hz monitör olacak zaten ona göre toplamaya çalıştım yardım eder misiniz?

İşlemci ve RAM'i değiştirmek istemiyorum onun haricinde ekran kartını 600 lira farkla ASUS ROG STRIX Radeon RX570 OC 4 GB GDDR5 256 Bit'da yapabilirim sizce gerek var mı? Yayın içinde oynayacağım oyunlar CS:GO olacak genellikle. Fortnite veya PUBG'de oynamak istiyorum
CS GO'yu düşük ayarlarda 1024-768 black screen oynuıyorum grafik açmam öyle alıştım yayın içi kasmaz değil mi?
75 Hz monitör olacak zaten ona göre toplamaya çalıştım yardım eder misiniz?

Hava soğutmanın ne gereği var aşırı bir overclock işlemi yapmayacaksan RX 550 alıp haricî soğutma alman bence mantıksız.
Stock soğutucu ile devam edip RX 570 alınmalı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı