R Ryzenmagduru Decapat Katılım 11 Ağustos 2018 Mesajlar 95 12 Eylül 2018 #21 ProfTech dedi: Hangi? Isi problemi yok ondan dolayidir o. Genişletmek için tıkla... Gine uyari yiyeceğimi biliyorum ancak islemci soba gtx1070gaming x de var işlemcinin 60 derece olduğunu görmedim minimum 67
ProfTech dedi: Hangi? Isi problemi yok ondan dolayidir o. Genişletmek için tıkla... Gine uyari yiyeceğimi biliyorum ancak islemci soba gtx1070gaming x de var işlemcinin 60 derece olduğunu görmedim minimum 67
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2018 #22 Sogutucuyu duzgun takamamissindir veya kaliteli macun kullan.
R Ryzenmagduru Decapat Katılım 11 Ağustos 2018 Mesajlar 95 13 Eylül 2018 #23 ProfTech dedi: Hangi? Isi problemi yok ondan dolayidir o. Genişletmek için tıkla... Kullaniyorum ve ısı problemi var ProfTech dedi: Sogutucuyu duzgun takamamissindir veya kaliteli macun kullan. Genişletmek için tıkla... Hangi macunu önerirsin pek bir bilgim yok açıkçası
ProfTech dedi: Hangi? Isi problemi yok ondan dolayidir o. Genişletmek için tıkla... Kullaniyorum ve ısı problemi var ProfTech dedi: Sogutucuyu duzgun takamamissindir veya kaliteli macun kullan. Genişletmek için tıkla... Hangi macunu önerirsin pek bir bilgim yok açıkçası