Yayın için Ryzen 1700 veya 2600 düşünüyorum. Bu şekilde parçaları ikinci el bulmaya çalışıyorum bazı parçalar sıfır toplayacağım. CS:GO, Fortnite, LoL, Knight gibi oyunlar düşüyorum ve yeni oyunlar da olabilir. Ekran kartı için ideal bir model sizin düşünceleriniz, fikirleriniz, en makul fiyat çıkartılıcak şekilde orta bir seviye şimdiden desteğiniz için teşekkürler
Benim tavsiyem ya GTX 1060 ya da RX 580 Alman ikisi arasından seçim sana kalmış çünkü ikisi de çok iyi kartlar ama yerinde olsam RX 580 seçerdim RAM ve Bit farkı ile GTX 1060 dan daha iyidir
Dostum LoL, CS:GO gibi oyunlarda her türlü yüksek FPS alacaksın. 75 Hz minimum bir monitör almalısın bence. Yoksa aldığın FPS'nin önemi olmayacak, R3 1200 ve GTX 1050 Ti'a sana yetecek bir PC'de alabilirsin. Paran artar, PUBG vs. de orta (tahmini) ayarda akıcı oynarsın.
Yayın hakkında, ekran kartını kullanıp kayıpsız yayın yapılıyor diye biliyorum ama hangi kartlar bilmiyorum.
Dostum LoL, CS:GO gibi oyunlarda her türlü yüksek FPS alacaksın. 75 Hz minimum bir monitör almalısın bence. Yoksa aldığın FPS'nin önemi olmayacak, R3 1200 ve GTX 1050 Ti'a sana yetecek bir PC'de alabilirsin. Paran artar, PUBG vs. de orta (tahmini) ayarda akıcı oynarsın.
Yayın hakkında, ekran kartını kullanıp kayıpsız yayın yapılıyor diye biliyorum ama hangi kartlar bilmiyorum.
İşlemci olarak 6 çekirdek veya daha fazla olması iyidir aynı şekilde ekran kartı da 1050 Tİ'den güçlü olmalı mümkünse. Tam bütçenizi söyleyin yardımcı olalım.
Yani kesin bir bütçe yok açıkçası monitörlerim tam çift monitör kullanıyorum. Yeni bir sistem toparlayacağım. 1700 mu yoksa 2600 mu karar veremedim. 1700 Stream açısından kuvvetlı 2600 ise tekli çekirdek performansı kuvvetli kafam karışık biraz 1060 yerine 980 970 filan mı alsam acaba diye düşünüyorum...
1000 serisi almanız daha iyi olur daha ileriye dönük ve düşük tüketimli. 980 970 gibi seri bütçe sıkıntısı olmadığı sürece seçilmemeli. .ok güç tüketiyor.
2600 oyun anlamda daha performanslı. Render olarak bilmiyorum fakat bütçe belirtmeniz daha iyi olur. Size atarlar linki ona göre değerlendirirsiniz.