Yayın ve oyun için kavisli monitör alınır mı?

Strean

Decapat
Daha fazla  
Monitör
Viewsonic VX2458c-mhd
Arkadaşlar Sahibinden'de ucuza ViewSonic kavisli monitör buldum. Ben Minecraft yayınları açacağım. Yapacağım işlerde bana zorluk çıkarır mı? Kavisli monitör kullanan varsa ilk aldıklarındaki avantaj ve dezavantajlarını anlatabilirler mi?

Monitor 144Hz ve 1 Ms Yayın ve oyun için bir sıkıntı çıkarmaz Alanlarda gayet memnun Dezavantajları monitor çerçeveli

Monitor 144Hz ve 1 Ms Yayın ve oyun için bir sıkıntı çıkarmaz Alanlarda gayet memnun Dezavantajları monitor çerçeveli
Kullanımda zorluk çıkarır mı? Düz ekrandan geçiş yapacağım için alışmam uzun sürer mi?

Kullanımda zorluk çıkarır mı? Düz ekrandan geçiş yapacağım için alışmam uzun sürer mi?

Sürmez hocam kavis güzel bir şey monitöre biraz daha hakim oluyorsunuz o kadar fazla aman aman değişim olmuyor.

Kendi tecrübelerimden konuşuyorum şahsen 27 inç düz bir monitör kullanıyorum. Alırken alışamama korkusu yüzünden kavisli monitörlerden özellikle kaçındım ama nispeten geniş olan 24-27 inç monitörlerde kavis pek fark oluşturmuyor hatta daha büyük hissettiriyor. Arkadaşımın monitörü 27 inç kavisli onunki gerek oyunda olsun "oyunda farkı daha iyi" gerekse oyun dışı kullanımda daha rahat hissettiriyor benim bir sonraki monitörüm %99 kavisli olacak.

Teşekkür ederim.

Güzel monitördür alınır. Hem yayın açma hem de oyun oymada kavisli ekran büyük avantaj. VA panel olduğu için ışık sızması sorunu da olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…