Yayın ve oyun oynamak için 8000 TL sistem toplama

Bütçe
8000

ferit07

Picopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, ben hem yayın hem de oyun oynayabileceğim bir sistem istiyorum.
Biliyorum sürekli konu açıyorum ama hala karar veremedim aynı anda hem yayın hem de oyun oynayabileceğim en iyi işlemcili ve ekran kartlı sistem ne olur?

Bütçem: 8000.

Son düzenleme:

8000'e PC toplanıyor sadece bro 2 monitör de lazımdır yayın ekipmanları felan. Bu aralar en iyi işlemci R5 3500 ve üstü.

8000'e PC toplanıyor sadece bro 2 monitör de lazımdır yayın ekipmanları felan. Bu aralar en iyi işlemci R5 3500 ve üstü.
bende 1 tane monitör var 60 ve 75 Hz olması gerekiyor o yeter mi 1 tane daha alicam ?

2 Monitör e gerek yok telefonuyla bile chati okuyabilir illa 1 yayıncıya 2. monitör gerek yok + kulaklık mikrofonuda iş görebilir.
Sana link attıkları zaman nereden bakacaksın?

2 Monitör e gerek yok telefonuyla bile chati okuyabilir illa 1 yayıncıya 2. monitör gerek yok + kulaklık mikrofonuda iş görebilir.
elimde kullanmadığım var onu kullansam olur mu? zaten 1 tane daha alıcam mecbur 144hz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…