L LeadMan Hectopat Katılım 4 Eylül 2014 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2016 #21 batuhansarikap0555 dedi: Tam bütçeniz nedir ona göre önerelim ? Genişletmek için tıkla... PC toplamaktan vazgeçtim onun yerine sonra güçlü bi pc toplayacam teşekkürler
batuhansarikap0555 dedi: Tam bütçeniz nedir ona göre önerelim ? Genişletmek için tıkla... PC toplamaktan vazgeçtim onun yerine sonra güçlü bi pc toplayacam teşekkürler
Onur Saydam Megapat Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 930 Çözümler 1 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1525095460 24 Eylül 2016 #22 LeadMan dedi: PC toplamaktan vazgeçtim onun yerine sonra güçlü bi pc toplayacam teşekkürler Genişletmek için tıkla... Milleti uğraştırıp uğraştırıp sonra "ben vazgeçtim almayacam" diyorsun. Milletin işi gücü yok senin için dakikalarca f/p sistem önerisi için uğraştı. İnsan bir özür diler. Nasıl insanlarsınız ya.
LeadMan dedi: PC toplamaktan vazgeçtim onun yerine sonra güçlü bi pc toplayacam teşekkürler Genişletmek için tıkla... Milleti uğraştırıp uğraştırıp sonra "ben vazgeçtim almayacam" diyorsun. Milletin işi gücü yok senin için dakikalarca f/p sistem önerisi için uğraştı. İnsan bir özür diler. Nasıl insanlarsınız ya.