Yayın ve video için Ryzen 5 2600 ve RX 570 Sistem

Sistem çok iyi. Kasa berbat sadece, bütçeniz olunca kasanızı değiştirirsiniz.
Kasayı bilgisiz bir şekilde aldım sonradan pc işleriyle içli dışlı oldum yoksa hata yapmazdım kasaya yumruk atsam kırılıcak degistiricegim bi sistemi toplıyım

bende ryzen 2600 veya 2600x sistem toplamaya calısıyorum fakat anakart konusunda cıldıracagım karar veremedım fıkır dusunce bulamıyorum...

bende ryzen 2600 veya 2600x sistem toplamaya calısıyorum fakat anakart konusunda cıldıracagım karar veremedım fıkır dusunce bulamıyorum...
Bende karar vermekte zorlandım sonra bu anakartı gördüm yorumları iyi gibi bence düşünebilirsin

Ben de bir PC toplayacağım ve ben de Ryzen 5 2600 ile kullanabileceğim anakart konusunda çok düşündüm. ATX büyüklüğünde olup alacağım kasaya uyması, ram frekans hızı yüksek olması ve BİOS ayarlamaları falan kolay olduğu için Asus TUF Gaming bir anakart almaya karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…