Yayın yaparken yük işlemciye mi ekran kartına mı verilmeli?

Yeni işlemci sipariş ettim. Geldiği zaman yayınlara başlayacağım. Sistemim:
Ryzen 5 3600X.
Gigabyte RX 570 4 GB.
A320M S2H.
8 GB RAM.
Yayın açsam sıkıntı olur mu PC'de yoksa iyi idare eder mi? Valorant oynayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin aynı böyle duruyor. :D

1606133286443.png

Sistemin aynı böyle duruyor. :D

Eki Görüntüle 747408
benim işlemcim kötüydü sistemi alalı baya oldu işlemci değiştirdim anakartıda birdahaki ay veya sonraki ay b450m yapacağım 8de ram alacağım :).ryzen 5 3600 ve 3600x arasında sadecee 40 tl fark vardı o yüzden ryzen 5 3600x almak istedim.Konuda Açıp sordum böyle dediler anakart ve ram de eklediğimde bence gayet yeterli olacaktır.

Benim işlemcim kötüydü sistemi alalı bayağı oldu işlemci değiştirdim anakartıda bir dahaki ay veya sonraki ay B450M yapacağım 8'de RAM alacağım :).Ryzen 5 3600 ve 3600X arasında sadecee 40 TL fark vardı o yüzden Ryzen 5 3600X almak istedim. Konuda açıp sordum böyle dediler anakart ve RAM'de eklediğimde bence gayet yeterli olacaktır.

Yayın açmam o kadar önemli değil RAM alana kadar açmasamda olur ben sadece sordum hangisine vermeliyim diye :) RAM almak aklımda vardı zaten.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı