okumura Decapat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #1 Yayın yapmak istiyorum istediğim bir müziğin lisansını nereden alabilirim? Telif davası yemek istemiyorum da.
Yayın yapmak istiyorum istediğim bir müziğin lisansını nereden alabilirim? Telif davası yemek istemiyorum da.
kcnr Femtopat Katılım 6 Ekim 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #2 Telif haklarının sahibine ulaşmanız gerekiyor. Sanatçının büyüklüğüne göre biraz meşakkatli bir iş.
Coturismail Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 1.361 Çözümler 2 28 Ekim 2022 #3 okumura dedi: Yayın yapmak istiyorum istediğim bir müziğin lisansını nereden alabilirim? Telif davası yemek istemiyorum da. Genişletmek için tıkla... Zor işler. Uğraşmayın.
okumura dedi: Yayın yapmak istiyorum istediğim bir müziğin lisansını nereden alabilirim? Telif davası yemek istemiyorum da. Genişletmek için tıkla... Zor işler. Uğraşmayın.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.585 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #4 Çok zor, hele büyük müzik şirketlerinden bahsediyorsan milyon dolarlar lazım.