Yayın yapmak için neler gerekli?

Makaleler
2
Yer
Türk Telekom Arena
Daha fazla  
Ekipman hazır ama kulaklık lazım 300'e en fazla.
Yayın yapmaya başladım ve 5-6 kişi gelmişti.
Fortnite ve FIFA 21 yayınları yapıyorum.
Among Us yapsam fazla kişi gelir mi sizce?
Önerileriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Twitch ise işin zor. Hiç keşfedilmeyebilirsin. Nimo TV, DLive gibi yerlerde başlaman lazım.

Oyunla alakası yok insaların izlemelerinin. Genel olarak yaş kitlesi düşük olduğu için biraz aptal davranman lazım. Eğer bunu yapamam diyorsan kendi Cyberpunk'a sakla. Çıktığı an itibariyle açıp yayınlamaya başlarsan gelenler olacaktır.

Bence yayın işi artık tek başıma çıkıp büyüme işi değil bir ekip bir takım işi ekran kartı alırsam bende bu yayın işine falan girmek istiyorum ama arkadaş sıkıntı.

Sana tavsiyem izleyicileri düşün empati yap onlarla eğlen onları eğlendir sıkıcı oyunlar oynama arada bir espri vs. patlat sürekli oyuna bağlı kalma chat i oku kısaca izleyiciye önem ver şu günlerde revaçta olan oyunları oyna

Mevcut trend oyunlardan şaşma. Twitch ortamını yakından takip et. Birkaç hafta yayın açıp gelen olmuyor kitlem artmıyor diye şikayet etme aylarca devam etmen lazım. Gelişene kadar işin kolay değil.

İyi bir sistem, özgün tipleme ve içerik, Biraz daha küçük yaşlara hitap eden içerikler(14-15-16). Kısacası özgün olmak ve yayınları daha çok izleyen yaş aralağına hitap etmek.

Ekipman hazır ama kulaklık lazım 300'e en fazla.
Yayın yapmaya başladım ve 5-6 kişi gelmişti.
Fortnite ve FIFA 21 yayınları yapıyorum.
Among Us yapsam fazla kişi gelir mi sizce?
Önerileriniz nedir?
Fortnite yayınları yapıyorsanı bende gelebilirim. Buradan twitch hesabını paylaşırsan reklam sayarlar. Buradan paylaş.

DC: fluxy. ツ#3065

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…