Beyler merhaba, ben PUBG Mobile CS:GO GTAV falan yayın yapmak istiyorum. Bütçe en fazla 18 20 bin TL olabilir fikirlerinizi bekliyorum. Not: Klavye mouse var monitör var sadece yan ekran için 1 monitör lazim şu anki monitör Samsung 27 inch 244 Hz 4ms 1 monitör alalı 1 ay olacak. Kulaklık Arctis 7 dusunuyorum, mikrofon quadcast Webcam Everest HD 01 ne diyorsunuz?
Beyler merhaba, ben PUBG Mobile CS:GO GTAV falan yayın yapmak istiyorum. Bütçe en fazla 18 20 bin TL olabilir fikirlerinizi bekliyorum. Not: Klavye mouse var monitör var sadece yan ekran için 1 monitör lazim şu anki monitör Samsung 27 inch 244 Hz 4ms 1 monitör alalı 1 ay olacak. Kulaklık Arctis 7 dusunuyorum, mikrofon quadcast Webcam Everest HD 01 ne diyorsunuz?
ULTIMA-3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Hazır sistem olarak böyle bir şey olur. Zaman sıkıntınız yoksa Intel 11. nesiller beklenebilir.
GSKILL 16GB (2x8GB) Trident Z RGB 3600MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile F4-3600C16D-16GTZRC ITOPYA.COM'da seni bekliyor.