Yayın yapmak ve üst grafik kalitelerinde oyun oynamak için toplama veya hazır sistem önerisi

dobrowsk1

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, birkaç aydır PC bakınıyorum ve bir tanesini gözüme kestirdim. Bu PC'de üst grafik kalitelerinde oyun oynamayı ve yayın yapmayı planlıyorum, yayın esnasında görüntü kalitemin sorun çıkarmayacağı ve oyunlarda FPS sıkıntısı yaşamayacağım toplama veya hazır sistemler önerirseniz sevinirim. Ayrıca almayı planladığım sistem bu: WARP Optima Intel i5 12400FB760 Cooling Asus RTX 407012 GB RGB 16 GB RGB/1TB/650 WFS Powers/Freedos Oyuncu Bilgisayarı Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt

16 GB RAM yetmeyebilir. Hangi oyunları oynayacaksınız

Hocam Valorant, RDR2, CS2, Tomb Raider tarzında oyunlar oynayacağım ama yayın özelinde soruyorsanız sadece Valorant diyebilirim

Yani 32 GB RAM daha iyi olabilir. Ama başlangıç yayınları için yeterli olabilir.

Yani 32 GB RAM daha iyi olabilir. Ama başlangıç yayınları için yeterli olabilir.
açıkçası bi süredir almaya kendimi ikna etmiştim ama birçok seçeneğim var, işlemciyi amd ryzen 7 mi alayım, ramini artırayım mı, ekran kartını 4070 ti mı alayım derken kafam çok karışık. İlk zamanlar için muhtemelen yetecektir ama para harcıyorsam en mantıklısını alayım derdindeyim.

ama ilerde ram takviyesi yapmanız gerekir.ayrıca ryzen işlemci öneririm.

Yaptığım özelleştirmeleri yapıp alabilirsiniz hocam.

Ya da parça parça toplayadabilirsiniz.

Hocam şöyle bir şey yaptım geçenlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…