Sinopro2 Picopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 231 31 Ekim 2020 #1 Bundan iyi bir sisteminiz varsa atınız yayın bilgisayarı için düşünüyorum. Nirvana Sırt Çantası Modelleri Ve Özellikleri - Casper Casper, üstün performans ve dayanıklılık sunan modelleriyle her ihtiyaca hitap ediyor. İhtiyacınıza uygun Casper ürünlerini keşfedin. www.casper.com.tr Not: Sistem kendim için değildir. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2020
Bundan iyi bir sisteminiz varsa atınız yayın bilgisayarı için düşünüyorum. Nirvana Sırt Çantası Modelleri Ve Özellikleri - Casper Casper, üstün performans ve dayanıklılık sunan modelleriyle her ihtiyaca hitap ediyor. İhtiyacınıza uygun Casper ürünlerini keşfedin. www.casper.com.tr Not: Sistem kendim için değildir.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 31 Ekim 2020 #2 Sinopro2 dedi: Bundan iyi bir sisteminiz varsa atınız yayın bilgisayarı için düşünüyorum. Nirvana Sırt Çantası Modelleri Ve Özellikleri - Casper Casper, üstün performans ve dayanıklılık sunan modelleriyle her ihtiyaca hitap ediyor. İhtiyacınıza uygun Casper ürünlerini keşfedin. www.casper.com.tr Genişletmek için tıkla... Bütçeniz nedir?
Sinopro2 dedi: Bundan iyi bir sisteminiz varsa atınız yayın bilgisayarı için düşünüyorum. Nirvana Sırt Çantası Modelleri Ve Özellikleri - Casper Casper, üstün performans ve dayanıklılık sunan modelleriyle her ihtiyaca hitap ediyor. İhtiyacınıza uygun Casper ürünlerini keşfedin. www.casper.com.tr Genişletmek için tıkla... Bütçeniz nedir?
P Pctoplama35 Centipat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 1.622 Çözümler 2 31 Ekim 2020 #3 Sinopro2 dedi: Bundan iyi bir sisteminiz varsa atınız yayın bilgisayarı için düşünüyorum. Nirvana Sırt Çantası Modelleri Ve Özellikleri - Casper Casper, üstün performans ve dayanıklılık sunan modelleriyle her ihtiyaca hitap ediyor. İhtiyacınıza uygun Casper ürünlerini keşfedin. www.casper.com.tr Genişletmek için tıkla... O sistem 120.000 tl yanlız ? Trol kokusu seziyorum.
Sinopro2 dedi: Bundan iyi bir sisteminiz varsa atınız yayın bilgisayarı için düşünüyorum. Nirvana Sırt Çantası Modelleri Ve Özellikleri - Casper Casper, üstün performans ve dayanıklılık sunan modelleriyle her ihtiyaca hitap ediyor. İhtiyacınıza uygun Casper ürünlerini keşfedin. www.casper.com.tr Genişletmek için tıkla... O sistem 120.000 tl yanlız ? Trol kokusu seziyorum.
arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.555 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #4 https://www.letgo.com/tr-tr/i/bilgisayar-pc-intel-pentium-4-kasa_fe74daa1-f7fe-4e5a-9d01-8450cd6de466 Casper'den daha kalitelidir. Marka bilgisayar almayın, bütçe belirtin ve toplayalım. Casper'in hala o C4 PSU'ları kullandığından eminim.
https://www.letgo.com/tr-tr/i/bilgisayar-pc-intel-pentium-4-kasa_fe74daa1-f7fe-4e5a-9d01-8450cd6de466 Casper'den daha kalitelidir. Marka bilgisayar almayın, bütçe belirtin ve toplayalım. Casper'in hala o C4 PSU'ları kullandığından eminim.
Oktay Usta Decipat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 1.650 Yer Kappppadokkya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ders çalışmak 31 Ekim 2020 #5 Ben olsam asla hazır sistem satın alamazdım. Eğer yakınınızda Vatan mağazası var ise oraya gidin sizin için en iyisin toplayacaklardır. İtopya'da olabilir. MacOS'un otomatik düzeltmesi bu tarz sorunlara yol açıyor kusura bakmayın.
Ben olsam asla hazır sistem satın alamazdım. Eğer yakınınızda Vatan mağazası var ise oraya gidin sizin için en iyisin toplayacaklardır. İtopya'da olabilir. MacOS'un otomatik düzeltmesi bu tarz sorunlara yol açıyor kusura bakmayın.
Xasthur Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 271 Yer Safranbolu Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #6 CypIosh dedi: Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Adam 120 bin TL'lik bilgisayar atmış resmen kafa buluyor ne bütçesi.
CypIosh dedi: Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Adam 120 bin TL'lik bilgisayar atmış resmen kafa buluyor ne bütçesi.
Sinopro2 Picopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 231 31 Ekim 2020 #7 CypIosh dedi: Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... 140000 monitör dahil sadece kasa olarak 120000 not: Kasa benim için değildir.
CypIosh dedi: Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... 140000 monitör dahil sadece kasa olarak 120000 not: Kasa benim için değildir.
arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.555 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #8 Sinopro2 dedi: 140000 monitör dahil sadece kasa olarak 120000 not: Kasa benim için değildir. Genişletmek için tıkla... Geçen gün Casper'in 15.000 TL'ye kadar bilgisayar önerisini istiyordunuz. Ben troll kokusu aldım. 15.000 TL Casper bilgisayar önerisi Arkadaşlar Casper'ın 15.000'i gecmeyecek şekilde en iyi kasalarını atabilir misiniz? www.technopat.net
Sinopro2 dedi: 140000 monitör dahil sadece kasa olarak 120000 not: Kasa benim için değildir. Genişletmek için tıkla... Geçen gün Casper'in 15.000 TL'ye kadar bilgisayar önerisini istiyordunuz. Ben troll kokusu aldım. 15.000 TL Casper bilgisayar önerisi Arkadaşlar Casper'ın 15.000'i gecmeyecek şekilde en iyi kasalarını atabilir misiniz? www.technopat.net
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ekim 2020 #9 Bence troll konu.
Sinopro2 Picopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 231 31 Ekim 2020 #10 arasyuksel dedi: Geçen gün Casper'in 15.000 TL'ye kadar bilgisayar önerisini istiyordunuz. Ben troll kokusu aldım. 15.000 TL Casper bilgisayar önerisi Arkadaşlar Casper'ın 15.000'i gecmeyecek şekilde en iyi kasalarını atabilir misiniz? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Başlığı ve yorumumu okumadınız sanırım arkadaşımın babası pilot ve onun için topluyoruz .
arasyuksel dedi: Geçen gün Casper'in 15.000 TL'ye kadar bilgisayar önerisini istiyordunuz. Ben troll kokusu aldım. 15.000 TL Casper bilgisayar önerisi Arkadaşlar Casper'ın 15.000'i gecmeyecek şekilde en iyi kasalarını atabilir misiniz? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Başlığı ve yorumumu okumadınız sanırım arkadaşımın babası pilot ve onun için topluyoruz .