Merhaba, yayın yapmak istiyorum ama bütçem düşük. 300 TL'den fazla veremem mikrofon önerisi yapabilir misiniz? Mümkünse tok bir sesi olursa güzel olur.
Biraz daha sabretsen üzerine 80 lira daha ekleyip 380 e falan bunu almanı öneririm. Tam bir giriş seviyesi yayıncı mikrofonu. Ben çok memnunum. Bu fiyata bu kaliteyi de bulamazsın. Garip garip dandik markalar var hep.
Biraz daha sabretsen üzerine 80 lira daha ekleyip 380'e falan bunu almanı öneririm. Tam bir giriş seviyesi yayıncı mikrofonu. Ben çok memnunum. Bu fiyata bu kaliteyi de bulamazsın. Garip garip dandik markalar var hep.
Biraz daha sabretsen üzerine 80 lira daha ekleyip 380'e falan bunu almanı öneririm. Tam bir giriş seviyesi yayıncı mikrofonu. Ben çok memnunum. Bu fiyata bu kaliteyi de bulamazsın. Garip garip dandik markalar var hep.
Biraz daha kaliteli bir ses kartına geçiş yaparsan ileride neden olmasın yani. Tek sıkıntısı Cardoid olmaması. Yani her açıdan ses alacaktır. Bu da klavye vs. etrafta ne varsa yazılım kullanmazsan kayda gireceği anlamına geliyor.