Yayıncı IShowSpeed RDR2'yi 42 saat 55 dakikada bitirdi

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru
Makaleler
65
Yayıncı IShowSpeed, RDR2'yi 42 saat 55 dakikada bitirdi. Oyunun normalde 50-60 saat arasında oynanış süresi var ve yan görevlerle 80 saati, oyundaki her şeyi yapmak isterseniz 150-160 saate kadar sürebiliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sadece ana görevleri yaparak bitirdiyse 42 Saat 55 dakikada bitirmesi çok da yetenek gerektiren bir şey değil. Bu şekilde ben 30 saatte bile bitiririm oyunu.

IShowSpeed'ten nefret ediyorum bu arada, aşırı boş adam. Yaptığı avelce hareketler aşırı itici geliyor.

Sonunda ağlaması şaşırttı.

Doğru. Sadece ana görevler yapılırsa 30 saatten kısa bile sürebilir. Arkadaşım 28 saatte ana hikayeyi bitirmişti nasıl olduysa. Bu arada Speed hakkındaki yoruma katılmıyorum. Ben katılmıyorum yani, farklı fikirler olacak tabii ki.

Fast travel yapmadan 37 saatte ana hikayeyi bitirdim. Sadece ana hikayeyi 42 saatte bitirdiyse çok da büyük bir başarı sayılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…