Yayıncılar ve YouTuber'lar nasıl internet kullanırken güvende kalıyorlar?

Kerktteoas15

Femtopat
Daha fazla  
Yayıncılar, YouTuber'lar, podcastçiler, influncerlar vs. nasıl internet kullanırken izlendiklerinden vs. şüphe duymuyorlar? Demek istediğim, onca saat yayın yapıyorsun, linklere tıklıyorsun, farklı programları indiriyorsun. Nasıl hacklenmediklerinden emin oluyorlar? Nasıl izlenip izlenmediklerini anlıyorlar?

Ne bileyim normal hayatlarında farklı internet vs mi kullanıyorlar? Veya başka cihaz?

Ben güvende kalma değil de daha çok nasıl bilgilerini yanlışlıkla paylaşmadıklarını düşünüyorum. Kendim bilgisayarımda bir yere tıklasam hemen bir kişisel bir bilgi beliriyor.

Alışınca normal.

Şüphe duymadıklarını nereden biliyorsun? Belki duyuyorlar, ama genelde o tip insanların yaptıkları şeyler sınırlı. Merak duygusu 0.

Influncer: Video çek, sosyal medyaya koy.

Yayıncı ise Video izle oyun oyna chatten bağış oku. "Arkadaşlar uykusuzluk zor ben yatıyorum." diyip yayını kapat.

Kendilerine sorun olacak bir şey yapacaklarını sanmıyorum.

Açıkçası ben şüphelenirdim, ne bileyim, ne yaparsan yap birisi izliyor mudur diye paranoyak olur insan.

Açıkçası ben şüphelenirdim, ne bileyim, ne yaparsan yap birisi izliyor mudur diye paranoyak olur insan.
Hocam yaptıkları şeylerin sınırlı olduğunu düşünüyorum. Video izleyip gülüyor herif neden paranoyak olsun. Onu geçtim ek olarak Google hesabı, sosyal medya hesabı vs. kullanıyorlardır. Onlar sizin takıldığınız kadar takılmadığına eminim.

Sanırım demeye çalıştığım şeyi yanlış anladınız. Demek istediğim normal hayatlarında nasıl korkmuyorlar. Örneğin yayını kapatıyorlar, bankadan bir işlem yapmaları gerekecek diyelim. Nereden yapıyorlar? Başka bir cihaz mı kullanıyorlar, yoksa ikinci bir internetleri falan mı var?

Bankaya gidip hallediyorlardır. Ya da uygulamayı kullanıyorlardır. Bunu yapan birisi neden korksun hala anlayamadım. Zaten banka işlerini hallederken gizli saklı siteler kullanmıyorlar ki. Banka sitelerini kullanıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…