Yayıncılık İçin Program Önerisi

Makaleler
3
GTX 1660 Ti ve R5 2600 işlemcim var. Streamlabs üzerinden CS:GO yayını yaparken neredeyse 70FPS düşüyor ve oynuyamıyorum. Daha az FPS düşürecek bir program var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nvidia ShadowPlay kullanabilirsiniz.

GTX 1660 Ti ve R5 2600 işlemcim var. Streamlabs üzerinden CS:GO yayını yaparken neredeyse 70FPS düşüyor ve oynuyamıyorum. Daha az FPS düşürecek bir program var mı?
AMD ekran kartınız olsa programa gerek kalmayacaktı ama NVİDİA bilgim ve ilgi alanım dışındadır.

OBS performans konusunda Stream Labs'tan biraz daha başarılı. Stream Labs kullansanız bile CS GO için 70 FPS değeri hiç normal değil. Tek slot Ram kullanıyorsunuz galiba?

Zaten arkadaş Streamlabs kullandığını belirtmiş.

Direk başlığı gördüm girip yorum yazdım okumamıştım :D Aynı işlemciye sahip arkadaşım var herhangi bir sorun olmadan streamlabs üzerinden yayın yapabiliyor. Streamlabs ayarlarını bir kurcalayabilir... OBS var alternatif olarak.

Direk başlığı gördüm girip yorum yazdım okumamıştım :D Aynı işlemciye sahip arkadaşım var herhangi bir sorun olmadan streamlabs üzerinden yayın yapabiliyor. Streamlabs ayarlarını bir kurcalayabilir... OBS var alternatif olarak.
Haklısın sorun yapmaması lazım aslında.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı