Yayıncıya aşık olmak

Hocam bir tahmin yapabilir miyim? Adı e ile başlıyor a ile bitiyor.

En fazla 10 güne unutursun aklına şunu kodlamalısın artık son çare "Bu kadın bana bakmaz ki" belki bunun biraz yararı olur.

Kim olduğunu da söyleyeydin meraklandırdın o kadar. Anlattıklarına göre seninkisi aşmış artık, psikolojik destek mantıklı olacaktır.

Bugün doktora gittim. Sürekli aklımda dedim, unutamıyorum dedim o konuyla ilgili pek bir şey yapamayacakları söylediler. Artık elden bir şey gelmez zorla birine kendi sevdiremezsin sonuçta. Zaten kendisi de kimseyle ilişki istemediğini söylemişti. İstese bile O kadar kişi yazıyor bana mı bakacak. O mutlu olsun yeter. Arkadaşlar destekleriniz için teşekkürler. Doğru kisiyi tahmin etmissiniz. İsmini bilerek söylemiyorum o kişiyi zan altında bırakıyormuş gibi hissediyorum.

Usta şimdi benim dediğim mi yoksa diğer hocamın dediği mi?

Yayıncıyı da ilk defa duydum. Baya ortalama bir kız be olum neyine takıldın ki bu kadar? Sokakta göreceğin 10 kızdan 2'si daha güzel olur zaten. Psikoloğa görün.

Geçmiş olsun dostum derdini anlayabiliyorum az çok. Spor salonu sizi bekler.

Çok ortalama bir kadın cidden. Buna benzeyen sokakta yüz tane bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…