Yayıncıya aşık olmak

Bir iki yaş senden daha büyüğüm, ve ben hayatımda hiç aşık olmadım, sevgilim de olmadı bundan sonra da aşık olmam, sevgili beklentim de yok.
Ne söylenebilir bilmiyorum ama, senin sevdiğin kızı başkası fanfinliyor desem, ona olan bu takıntın azalır mı ? Senin yerinde ben olsam ve aklıma bu gelse soğurum çünkü.

@Questerx hocam biz de forumlarda sayfa yeniliyoruz. Hayat ne kadar adaletsiz değil mi?
Hayattan adalet beklemek çocukça bir şey, her şey materyalizm üzerine kurulu.
Sorgulamayı çoktan bıraktım, bunun yerine oyalanabildiğiniz şey neyse ona yönelin.
Eğer önünüze fırsat çıkarsa değerlendirin ancak çıkmıyorsa zorlamayın.
İş güç, para, statü, sosyal ilişkiler, aşk ilişkileri vs hepsi boş şeyler, belli bir yaştan sonra da bir önemi kalmıyor belli bir yaşa kadar deneyimleyemediysen bitti, olacak olsa bile bitti çünkü her şeyin bir yeri ve zamanı var.

Geçmiş olsun dostum derdini anlayabiliyorum az çok. Spor salonu sizi bekler.

Ee spor salonuna gitti ne değişecek? Dertlerinden kurtulup havalı, sert bi' erkek mi olacak? Hiçbir kıza aşık olmayacak, bir daha üzülüp başka bir kıza bağlanmayacak mı? Saçı 3'e vurup spora gidince her problem çözülüyor mentalitesinde davranma. Psikolojik sıkıntıları ‘'kanzi gym yazıl ya" diye geçici dert unutturma yöntemlerinden bunu da sunsan günün sonunda bu adam daha da kötü hale gelecek eğer rehabilite edilmezse, dikkatli düşün.

İRan tarihini seviyorum. Şah da orada önemli bir figür diye koydum hocam yoksa ben baba şahcıyım.

İRan tarihini seviyorum. Şah da orada önemli bir figür diye koydum hocam yoksa ben baba şahcıyım.
Bende İran, Arap ve Mezapotamya tarihine ve genetik yapısına ilgi duyuyorum hatta bunlar üzerine makale yazacak kadar bilgiye sahibim, belki bir ara bu konuda denk gelir çalışma yürütürüz kim bilir.
İran'daki antik kültürlere ilgin var mı ? Genetiği etkileyen BMAC yada Elam, Medler ve Partlar(Pehleviler dahil) vs hangi dönemlere ilgi duyuyorsun?

Hocam mö 530 larda kurulan pers imparatorluğu ilgimi çekiyor.

Üzerine film çekilecek bir şey yazmışsın.

Türkçesini söylesene belki adam da sana hak verecek? Cope demek yalanlarla kendini avutmak ve oyalanıp unutmak demek. Günümüz İranlıları zaten cahilliğin en son seviyesinde. Anadolu halkı bile daha iyidir öyle söyleyeyim. Bu saatten sonra da monarşi gelmez seküler cumhuriyet olur anca.

Monarşi nerede gelmeyecek. Şahın oğlu her hafta video yayınlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…