V veysel000 Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 324 Çözümler 2 22 Temmuz 2024 #1 Kick'te yayın açıyorum. Bazen arkaya da hafiften şarkı açıyorum Spotify'den bu sorun yaratır mı? Random çalıyor, yayın tekrarını paylaşmıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2024
Kick'te yayın açıyorum. Bazen arkaya da hafiften şarkı açıyorum Spotify'den bu sorun yaratır mı? Random çalıyor, yayın tekrarını paylaşmıyorum.
slim14 Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 670 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 22 Temmuz 2024 #2 veysel000 dedi: Kick'te yayın açıyorum. Bazen arkaya da hafiften şarkı açıyorum Spotify'den bu sorun yaratır mı? Random çalıyor, yayın tekrarını paylaşmıyorum. Genişletmek için tıkla... Yaratmaz.
veysel000 dedi: Kick'te yayın açıyorum. Bazen arkaya da hafiften şarkı açıyorum Spotify'den bu sorun yaratır mı? Random çalıyor, yayın tekrarını paylaşmıyorum. Genişletmek için tıkla... Yaratmaz.
V veysel000 Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 324 Çözümler 2 22 Temmuz 2024 #3 slim14 dedi: Yaratmaz. Genişletmek için tıkla... Peki klip alanlar için başka bir şey yapmalı mıyım? Sanırım Twitch'de sesi otomatik kısan bir şey vardı.
slim14 dedi: Yaratmaz. Genişletmek için tıkla... Peki klip alanlar için başka bir şey yapmalı mıyım? Sanırım Twitch'de sesi otomatik kısan bir şey vardı.
slim14 Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 670 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 22 Temmuz 2024 #4 veysel000 dedi: Peki klip alanlar için başka bir şey yapmalı mıyım? Sanırım Twitch'de sesi otomatik kısan bir şey vardı. Genişletmek için tıkla... Kick'den çok anlamıyorum onla alakalı cevap veremeyecğim.
veysel000 dedi: Peki klip alanlar için başka bir şey yapmalı mıyım? Sanırım Twitch'de sesi otomatik kısan bir şey vardı. Genişletmek için tıkla... Kick'den çok anlamıyorum onla alakalı cevap veremeyecğim.
tavuk_sevdalısı Decapat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 1.167 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #5 Canli yayinda sıkıntı olmaz.