Ahmetiweii3
Picopat
Merhaba yayın yapmaya başladım, kuzenim ile birlikte oynanacak oyun arıyoruz şu anda aklımızda Escape the Backrooms ve Left 4 Dead 2 var sizce yayında hangi oyunları oynayabiliriz.
Sons of the forestta bakın, dying Light olabili, lol,cs, valo gibi online oyunlardan olabilir. BF5 falan daha bir ton oyun var.Merhaba yayın yapmaya başladım, kuzenim ile birlikte oynanacak oyun arıyoruz şu anda aklımızda Escape the Backrooms ve Left 4 Dead 2 var sizce yayında hangi oyunları oynayabiliriz.
Sistemleriniz nedir?Merhaba yayın yapmaya başladım, kuzenim ile birlikte oynanacak oyun arıyoruz şu anda aklımızda Escape the Backrooms ve Left 4 Dead 2 var sizce yayında hangi oyunları oynayabiliriz.
Sistemleriniz nedir?
2 kişilik oyunmu arıyorsunuz?Merhaba yayın yapmaya başladım, kuzenim ile birlikte oynanacak oyun arıyoruz şu anda aklımızda Escape the Backrooms ve Left 4 Dead 2 var sizce yayında hangi oyunları oynayabiliriz.
2 kişilik oyunmu arıyorsunuz?
It Takes Two.
Çift kişilik a way Out olabilir yeni çıkan split fiction olabilirArtık güncel sistemim 1660 Ti i5 10600KF oyun var mı hikayeli saracak falan?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.