Yayınların izlenmemesi normal mi?

volkansvdk

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba, açıkçası son 7 gündür Kick platformunda yayın yapmaktayım. Tabii ki oynadığım oyunda yayın yapıp bu kolay politikada bir yere gelip ilerlemeye çalışmak fakat beceremiyoruz sanki. Kameram var, mikrofon var, hızlı sorunsuz PC ve internet var. İyi bir yayın ekranı da yaptım fakat gelen giden yok. 3 kişi, 5 kişi, 7 kişi yani sadece büyük yayıncılar mı ilerlecek? Ne yapıcazda ileri bir ileri atacağız kendimizi? İnanın artık bilmiyorum, dün son noktaya geldi. Adam PvP yayında 40 50 kişi izliyor, ben on numara pk on numara yayındayım 7 kişi izliyoruz ya. Adamın kamerası yok daha konuşmuyor bile yani dün neredeyse pes ettim ya dedim. Ama napcağımı bilmiyorum, dedim acaba millet Twitch değil mi Knight'ın izleyeceleri oraya mı geçsem dedim. İnanın napcağımı bilmiyorum arkadaşlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum tüm yayıncılar önce dostlarına yapılır. Sen yayın açtığında 10'a yakın arkadaşını çağıracaksın. İzlendiğini gören gelecek. Bir de konuşma becerisi daha önemli. Bunca yıldır insanlar alışkanlık kazandığı yayıncıyı izler. Devamlılık önemli. 7 günlük yayın daha çok baştasın demek. 2, 3 ay en az devam et. 0 da olsa yayın açacaksın. Bir de yaşınız?

Dostum tüm yayıncılar önce dostlarına yapılır. Sen yayın açtığında 10'a yakın arkadaşını çağıracaksın. İzlendiğini gören gelecek. Bir de konuşma becerisi daha önemli. Bunca yıldır insanlar alışkanlık kazandığı yayıncıyı izler. Devamlılık önemli. 7 günlük yayın daha çok baştasın demek. 2, 3 ay en az devam et. 0 da olsa yayın açacaksın. Bir de yaşınız?

Yaşım 26 evet kimseyi çağırmadım, ben oyundan 3 5 kişiye oynarken en azından arkada açar mısınız diye söyleyeyim, ve başka gerçekten sabır ile yapmak istiyorum.

Yaşım 26 evet kimseyi çağırmadım, ben oyundan 3 5 kişiye oynarken en azından arkada açar mısınız diye söyleyeyim, ve başka gerçekten sabır ile yapmak istiyorum.

Öncelikle Knight gibi oyunların yayını şu dönemde yapmak aşırı zor. Eğer halihazırda kitlen yoksa kimse o oyunu oynayan yeni birini izlemeyi düşünmez. Öncelikle güncel popüler oyunlara yönelmelisin CS2, Valorant, Elden Ring hangisi senin sevdiğin tür ise onu denemeye çalış. Son olarak eğer paran varsa kenara 200-300TL ayır ki o parayla reklam veya çekiliş gibi ilgi çekici bir şeyler yaparak öne çık.

Öncelikle Knight gibi oyunların yayını şu dönemde yapmak aşırı zor. Eğer halihazırda kitlen yoksa kimse o oyunu oynayan yeni birini izlemeyi düşünmez. Öncelikle güncel popüler oyunlara yönelmelisin CS2, Valorant, Elden Ring hangisi senin sevdiğin tür ise onu denemeye çalış. Son olarak eğer paran varsa kenara 200-300TL ayır ki o parayla reklam veya çekiliş gibi ilgi çekici bir şeyler yaparak öne çık.

Doğru diyorsun nasıl bir reklam politikası veya nasıl bir çekiliş düşünebiliriz?

Doğru diyorsun nasıl bir reklam politikası veya nasıl bir çekiliş düşünebiliriz?

Hocam millet genellikle oyun içi para birimlerini çekiliş yapar veya popüler Instagram sayfasına para karşılığı reklam yaparlar onlara da sorabilirsin. Böyle şeylerle büyüyen bilgiğim 2-3 yayıncı var eğer gerçekten yayıncılıktan iş yürütmeyi planlıyorsan tavsiye ederim.

Hocam izlenmemesi normal. Ben mesela 0-500 arası izleyicisi olan yayınlara bakmam bile. Neden? Çünkü zaten uzun zamandır izlediğim yayıncılar var. Onlara zaman ayırıyorum. Çoğunlukla arkada ses olsun diye ama neyse. Kısacası, niye yeni bir yayıncı arayışına gireyim ki?

Mesela siz de izliyorsunuzdur bir şeyler sürekli, rastgele yeni başlamış bir kişiyi izler misiniz? İzlemezsiniz tabii ki.

Onca insan arasından çıkabilmek için farklı bir şeyler yapmanız gerek. Belki zamanla öyle popülerlik yakalarsınız.

Hocam izlenmemesi normal. Ben mesela 0-500 arası izleyicisi olan yayınlara bakmam bile. Neden? Çünkü zaten uzun zamandır izlediğim yayıncılar var. Onlara zaman ayırıyorum. Çoğunlukla arkada ses olsun diye ama neyse. Kısacası, niye yeni bir yayıncı arayışına gireyim ki?

Mesela siz de izliyorsunuzdur bir şeyler sürekli, rastgele yeni başlamış bir kişiyi izler misiniz? İzlemezsiniz tabii ki.

Onca insan arasından çıkabilmek için farklı bir şeyler yapmanız gerek. Belki zamanla öyle popülerlik yakalarsınız.

Aslında yenilikçi yeni olan insanları izlemek bazen zevkli olabiliyor. Mesela bende sürekli aynı kişiyi izlemekten hoşlanmam arada bir farklı birilerini görmek keyifli olabiliyor. Tabii sırf yeni olduğundan çok farklı şeyler denemesi benim için daha önemli.

Haklısınız işte bir şekilde pes etmeden 3 5 3 5 kişiyle yürüte yürüte ilerleceğiz inşallah arkadaşlar yolları arayacağım sizlerin dedikleride bir fikir oluyor bana da inşallah bakalım kolay olmayacak ama zamanımız var zevk alarak yayın açıyorum elbet gelecektir insanlar zamanla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı