Cpt_slayer Megapat Katılım 1 Aralık 2013 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2014 #1 Arkadaşlar ben kendi kanalımda haydi çalkala videolarını yayınlamak istiyorum telif hakkına girer mi? Girerse disney channel ile nasıl iletişim kurabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2014
Arkadaşlar ben kendi kanalımda haydi çalkala videolarını yayınlamak istiyorum telif hakkına girer mi? Girerse disney channel ile nasıl iletişim kurabilirim?
TyrionLannister Hectopat Katılım 7 Haziran 2014 Mesajlar 53 Yer King's Landing Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Babamız zengin 8 Haziran 2014 #2 Youtube kanalına daha önce konulmuş bir videoyu koyarsan , çok kısa bir süre sonra videonuz telif hakkı nedeniyle kaldırılmıştır yazısını görürsün.
Youtube kanalına daha önce konulmuş bir videoyu koyarsan , çok kısa bir süre sonra videonuz telif hakkı nedeniyle kaldırılmıştır yazısını görürsün.
Murat Koç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Mart 2014 Mesajlar 2.003 Makaleler 69 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1523789582 8 Haziran 2014 #3 TyrionLannister dedi: Youtube kanalına daha önce konulmuş bir videoyu koyarsan , çok kısa bir süre sonra videonuz telif hakkı nedeniyle kaldırılmıştır yazısını görürsün. Genişletmek için tıkla... Öyle olacağını pek sanmıyorum. Örnek: Recep İvedik 4 fragman yaz hepsi aynı. Hiçbir'i kaldırılmamış.
TyrionLannister dedi: Youtube kanalına daha önce konulmuş bir videoyu koyarsan , çok kısa bir süre sonra videonuz telif hakkı nedeniyle kaldırılmıştır yazısını görürsün. Genişletmek için tıkla... Öyle olacağını pek sanmıyorum. Örnek: Recep İvedik 4 fragman yaz hepsi aynı. Hiçbir'i kaldırılmamış.
TyrionLannister Hectopat Katılım 7 Haziran 2014 Mesajlar 53 Yer King's Landing Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Babamız zengin 8 Haziran 2014 #4 Ben kendimden biliyorum o yüzden böyle bir şey yazdım. Ama herkeste olacak diye bir şey yok tabi. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2014
Cpt_slayer Megapat Katılım 1 Aralık 2013 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2014 #5 Disney buna izin verir mi onu soruyorum görürse kızmaz değil mi bildiğim kadarıyla izin vermiyordu. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2014