Yaylada İnternet Nasıl Kullanılabilir?

SarmazS

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle konuyu doğru yere mi açtım emin değilim. Konu şu yaz tatilinin tamamını yaylada geçireceğiz ve internet oyun vb. şeyler için kesinlikle çok lazım olacak. Normalde mobil veriyle idare edebilirdim ama ne yazık ki oyun oynayabilecek kadar iyi çekmiyor. Yaylada interneti nasıl kullanabiliriz, yaylada internet cafe var fakat nasıl kullandıklarını bilmiyoruz.

Bununla internet kafeden interneti alabilirsin. 20 KM kadar çekiyor, ben bunu kullanıyorum. Bunu 2 yıldır ben kullanıyorum. Ben kurmadım nasıl bilmiyorum. Bir tane şirket kurdu, o veriyor interneti. Hız çok iyi, ne vaat ediyorsa o geliyor. Kablo yok sonuçta, kesin bunu araştır sen.
file.jpg

Ubiquiti Networks - LiteBeam® AC

Son düzenleyen: Moderatör:
Bununla internet kafeden interneti alabilirsin. 20 KM kadar çekiyor, ben bunu kullanıyorum. Bunu 2 yıldır ben kullanıyorum. Ben kurmadım nasıl bilmiyorum. Bir tane şirket kurdu, o veriyor interneti. Hız çok iyi, ne vaat ediyorsa o geliyor. Kablo yok sonuçta, kesin bunu araştır sen.
Eki Görüntüle 299462

Ubiquiti Networks - LiteBeam® AC
Şöyle arayacaksın: X bölgesi/ilçesi için internet sağlayıcısı ya da havadan internet diye bulabilirsin internette.
Ya da oraya çok uzak değil isen kendin kurulum yapabilirsin.

Havadan internet oyun oynarken verimli olur mu ve pahalımıdır ilk defa duydum da.
Firma kalitesine bağlı. Hatay'da birkaç kilometrede 2000 ms ping ile sadece video izlemeye izin veren bir sağlayıcı ( Fiberhat ) var iken sizin orada durum farklı olabilir. Tabi havadan internet sunup altyapıdan iyi erişim sağlayan saylayıcılar ( UyduNet ) var.

Firma kalitesine bağlı. Hatay'da birkaç kilometrede 2000 ms ping ile sadece video izlemeye izin veren bir sağlayıcı ( Fiberhat ) var iken sizin orada durum farklı olabilir. Tabi havadan internet sunup altyapıdan iyi erişim sağlayan saylayıcılar ( UyduNet ) var.
Bu arada yayla 1.500 metrede ve hani kar,yağmur yüzünden yollar falan hep bozuluyor bu nedenle herhangi bir internet saglayicisinin altyapisinin oldugunu sanmiyorum bu yüzden internet cafenin sahibini bulup soracagım fakat kendi alheyine olacagindan bilgi verecegini sanmiyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı