KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.518 Makaleler 1 Çözümler 12 16 Temmuz 2023 #11 werutaasu99 dedi: 52-53 seviyelerinde 62-63 seviyelerine çıktı. Tarayıcıda gezerken 30-32 olan değerler 44-45 oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten havada da yaklaşık 15-20 derecelik bir artış oldu kışa oranla. Oraya yansımış aynı durum bende de 2 senedir oluyor, bir sorun yaşamadım.
werutaasu99 dedi: 52-53 seviyelerinde 62-63 seviyelerine çıktı. Tarayıcıda gezerken 30-32 olan değerler 44-45 oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten havada da yaklaşık 15-20 derecelik bir artış oldu kışa oranla. Oraya yansımış aynı durum bende de 2 senedir oluyor, bir sorun yaşamadım.
The Father Picopat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #12 Teru dedi: Bende de öyle. Çok normal. Biraz hava soğuyunca geri düşer. Genişletmek için tıkla... DNA kanka Monster 1 aydır ilk günkü gibi çalışıyor normal mi?
Teru dedi: Bende de öyle. Çok normal. Biraz hava soğuyunca geri düşer. Genişletmek için tıkla... DNA kanka Monster 1 aydır ilk günkü gibi çalışıyor normal mi?
CyKharkow Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 648 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #13 werutaasu99 dedi: Yukarıda yazdım. Bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun olmaz ondan merak etmeyin. Ama yinede termal macununu aksatmayın. İyi oyunlar iyi günler. KiloZuluSierra dedi: Hocam zaten havada da yaklaşık 15-20 derecelik bir artış oldu kışa oranla. Oraya yansımış aynı durum bende de 2 senedir oluyor, bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Kışın bazen bilerek camı açıyorum 70'in üstüne zor çıkıyordu. Şimdi ne olur bilmem.
werutaasu99 dedi: Yukarıda yazdım. Bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun olmaz ondan merak etmeyin. Ama yinede termal macununu aksatmayın. İyi oyunlar iyi günler. KiloZuluSierra dedi: Hocam zaten havada da yaklaşık 15-20 derecelik bir artış oldu kışa oranla. Oraya yansımış aynı durum bende de 2 senedir oluyor, bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Kışın bazen bilerek camı açıyorum 70'in üstüne zor çıkıyordu. Şimdi ne olur bilmem.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.210 Makaleler 15 Çözümler 503 Yer Türkiye Cumhuriyeti 16 Temmuz 2023 #14 The Father dedi: DNA kanka Monster 1 aydır ilk günkü gibi çalışıyor normal mi? Genişletmek için tıkla... İlk günkü gibi derken? Henüz arıza çıkartmadı diye mi? Beklemediğin zaman çıkarır sabırlı ol.
The Father dedi: DNA kanka Monster 1 aydır ilk günkü gibi çalışıyor normal mi? Genişletmek için tıkla... İlk günkü gibi derken? Henüz arıza çıkartmadı diye mi? Beklemediğin zaman çıkarır sabırlı ol.
The Father Picopat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #15 Teru dedi: İlk günkü gibi derken? Henüz arıza çıkartmadı diye mi? Beklemediğin zaman çıkarır sabırlı ol. Genişletmek için tıkla... Seninki ilk ne zaman çıkardı ona göre hazırlık yapayım
Teru dedi: İlk günkü gibi derken? Henüz arıza çıkartmadı diye mi? Beklemediğin zaman çıkarır sabırlı ol. Genişletmek için tıkla... Seninki ilk ne zaman çıkardı ona göre hazırlık yapayım
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.210 Makaleler 15 Çözümler 503 Yer Türkiye Cumhuriyeti 16 Temmuz 2023 #16 The Father dedi: Seninki ilk ne zaman çıkardı ona göre hazırlık yapayım Genişletmek için tıkla... Tez yazarken en kritik zamanında, 1 ay olmuştu alalı. Sonra 4-5 ay geçti bir daha. 2 ay geçti bir daha.
The Father dedi: Seninki ilk ne zaman çıkardı ona göre hazırlık yapayım Genişletmek için tıkla... Tez yazarken en kritik zamanında, 1 ay olmuştu alalı. Sonra 4-5 ay geçti bir daha. 2 ay geçti bir daha.
The Father Picopat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #17 Teru dedi: Tez yazarken en kritik zamanında, 1 ay olmuştu alalı. Sonra 4-5 ay geçti bir daha. 2 ay geçti bir daha. Genişletmek için tıkla... Peki Monster arada şaşırtabiliyor mu? Yani benimki bir ihtimal diyelim bozulmayabilir mi?
Teru dedi: Tez yazarken en kritik zamanında, 1 ay olmuştu alalı. Sonra 4-5 ay geçti bir daha. 2 ay geçti bir daha. Genişletmek için tıkla... Peki Monster arada şaşırtabiliyor mu? Yani benimki bir ihtimal diyelim bozulmayabilir mi?
KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.518 Makaleler 1 Çözümler 12 16 Temmuz 2023 #18 The Father dedi: Peki Monster arada şaşırtabiliyor mu? Yani benimki bir ihtimal diyelim bozulmayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Benim arkadaş alalı 4-5 ay oldu sağlam şu anlık
The Father dedi: Peki Monster arada şaşırtabiliyor mu? Yani benimki bir ihtimal diyelim bozulmayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Benim arkadaş alalı 4-5 ay oldu sağlam şu anlık