g100 Megapat Katılım 24 Kasım 2013 Mesajlar 425 Yer Türkiye, Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar 2 güne tatile gidiyorum ama internet paketim yok , Vodafone Freezone abonesiyim bana 16-20 tl civarı bir internet paketi önerir misiniz ?
Arkadaşlar 2 güne tatile gidiyorum ama internet paketim yok , Vodafone Freezone abonesiyim bana 16-20 tl civarı bir internet paketi önerir misiniz ?
xenia Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2013 Mesajlar 1.313 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ağustos 2014 #2 5tl daha ekleyip şuna bakabilirsin Vodafone FreeZone / Esnek Tarifeler - FreeZone'luyum
JfWinks Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2014 Mesajlar 1.137 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ağustos 2014 #3 xenia dedi: 5tl daha ekleyip şuna bakabilirsin Vodafone FreeZone / Esnek Tarifeler - FreeZone'luyum Genişletmek için tıkla... Onu alacağıma bunu alırım: Vodafone FreeZone / Duble İnternet
xenia dedi: 5tl daha ekleyip şuna bakabilirsin Vodafone FreeZone / Esnek Tarifeler - FreeZone'luyum Genişletmek için tıkla... Onu alacağıma bunu alırım: Vodafone FreeZone / Duble İnternet