Merhaba, yazın çalışıp bilgisayar alacağım için bir işte çalışmaya karar verdim. Haftalık en az 2.500 TL kazanmam lazım. İş önerilerinizi alabilir miyim? Bir de nerede çalışıyorsak aşağı yukarı ne kadar kazanılır, ya da 2.500–3.000 TL haftalık hangi işlerde kazanabilirim, onu merak ediyorum.
Merhaba, yazın çalışıp bilgisayar alacağım için bir işte çalışmaya karar verdim. Haftalık en az 2.500 TL kazanmam lazım. İş önerilerinizi alabilir miyim? Bir de nerede çalışıyorsak aşağı yukarı ne kadar kazanılır, ya da 2.500–3.000 TL haftalık hangi işlerde kazanabilirim, onu merak ediyorum.
Dostlar merhaba, 18 yaşındayım ve YKS'ye abanıyorum. Yaz tatilinde motor almak için işe girmeyi planlıyorum. Babam zaten inşaatta demir ustası, yıllarını vermiş birisi yani meslekte para olduğunu biliyorum. Aynı evde yaşıyoruz ama 1 seneyi aşkın süredir hiç konuşmuyoruz. Şimdi meslek hakkında...
AVM'lere git ve oradaki giyim mağazalarına teker teker eleman lazım mı de, onlar seni müdüre götürecek. Bayram öncesi deli gibi full personel arıyorlar. Aynı zamanda sitelerden de başvuru yap aynı şirketlere. Mağazadan reddedilince iş bitmiyor. Bayramda daha kolay girersin. Bu taktiğim ile ben hiç işsiz kalmadım. Yapacağın en iyi iş satış danışmanlığı. Zordur ama çok şey öğrenirsin. Hem de para kazanırsın.
Edit: Ben inşaatlarla ilgileniyorum şu aralar. Kış ayında genelde iş olmadığından dolayı bazen nakde sıkışınca hemen AVM yolu tutuyordum. 2 günde iş buluyordum. Konum genelde İstanbul ve İzmir oluyor. Dişli, uyanık ve bir şeylerin farkında olan birisiysen hemen alırlar.