Yaz için parfüm önerisi

EnesDeYeter

Decapat
Daha fazla  
5 seçeneğim var:
1. JPG'Le Beau.
2. Tom Ford bitter peach.
3. Tom Ford mandarino di amalfi
4. Stronger Wıth You Intensely.
5. versace dylan blue.
Liseliyim, okulda da kullanacağım. Boğmayacak önerileriniz varsa siz de söylerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Baccarat Rouge 540, bütçen yetmeyebilir muhtemelen muadili red zara temptation. Unisex parfüm, baccarat rouge 540 kullanıyorum etrafta her zaman denk gelemeyeceğin tatlı güzel bi kokusu var. Youtube'dan inceleme/deneme videolarına bakabilirsin niş güzel bir parfüm.

Son düzenleme:
Zara'ya gittiğimde koklarım teşekkürler.
Senin listendeki parfümler arasından Stronger with you kullandım o da çok güzel bir parfüm. Baccarat rouge'dan önce onu kullanıyordum. Çok keskin değil, yumuşak bir kokusu var tercih edebilirsin. Genel olarak hele ki yaz ayında keskin olmayan şekerimsi kokuları tercih etmeni öneririm. Net/keskin kokusu olan parfümler hem kış ayı için daha iyi oluyor hem de a101, bim gibi yerlerde satılan kalem parfümleri anımsatıyor bana. Benim hoşuma gitmiyor açıkcası.

Stronger With You ve türevlerinin hiç biri yaza uygun değil. Listeden Le Beau ve Dylan Blue öneririm ama Le Beau performans olarak daha önde.

Baccarat Rouge, performans bakımından yayılımı ve kalıcılığı nasıl, 4 saatten daha uzun bir süre elbise ve ten de yayılımı devam ediyor mu?

Son düzenleme:
MFK Baccarat Rouge 540 ve SWY yaza uygun parfümler değiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…