Yaz için vantilatör önerisi

toprak şen

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, yazın aşırı sıcak ve bir vantilatör almak istiyorum bilgisayarın yanına koyacağım boyutu falan fark etmez büyük ayaklı da olur küçük miniler de olur. Güzel üfleyen bir öneriniz varsa yazar mısınız?

5 yıldır kullanıyorum, ben yurtdışından almıştım TR de çok fazla replikası var ürünün ama haliyle kimse memnun değil. 3 kademeli, ben 2. kademede mouseumun yanına doğru konumlandırıyorum ellerim çok fazla terlediği için, her iki elimi de yaklaşık 80 cmlik uzunlukta (klavye+mouse) çok iyi serinletiyor.

5 yıldır kullanıyorum, ben yurtdışından almıştım TR de çok fazla replikası var ürünün ama haliyle kimse memnun değil. 3 kademeli, ben 2. kademede mouseumun yanına doğru konumlandırıyorum ellerim çok fazla terlediği için, her iki elimi de yaklaşık 80 cmlik uzunlukta (klavye+mouse) çok iyi serinletiyor.
Bunun fiyat biraz pahalı elektronikten anlıyorsan benzerini çok daha ucuza yapabilirsin.

Bunun fiyat biraz pahalı elektronikten anlıyorsan benzerini çok daha ucuza yapabilirsin.
Valla İngilteredeyken 5 yıl öncesinde 25 pounda almıştım, motoru aşırı sağlam, 12 saat gidiyor 1.kademesi. 3 saatde şarj oluyor. Şuanki kur ile maalesef pahalı alternatif YASE marka mini/masaüstü vantilatörler var onlar da çok güçlü etki olarak fakat ilk kademesinde bile sesliler, iade etmiştim zamanında, sesten rahatsız olmam diyenler ayaklı vantilatör yerine tercih edebilirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı