Epic Games Yaz indirimi olacak mı?

sırf epic daha uygun olur diye steam indirimlerinden çok fazla oyun almadım ama steamde neredeyse bütün oyunlarda indirim vardı ve epicteki indirim ara indirimler gibi yaza özel bir durumu yok

@Osmannuri23 neden gülücük attınız merak ettim.

Payday 3 oyununu kötülüyor olabilir hocam takma sen bende severek oynadım en iyi Payday oyunu.

Sırf Epic daha uygun olur diye Steam indirimlerinden çok fazla oyun almadım ama Steam'de neredeyse bütün oyunlarda indirim vardı ve Epic'teki indirim ara indirimler gibi yaza özel bir durumu yok.

Bende aynısını yaptım ama keybettik...

Ben ekstra bir şey yapmalarini istemiyorum ki, her yıl yaptıklarını yapsalar ve mega indirimlerde kupon verseler, bir de bu dönem bazı oyunlar hala girmedi indirime onlar girsin, geçen senenin mega oyunlarında kaliteliydi Fallout New Vegas falan vermişlerdi, bu arada Fallout 4'te girmemiş indirime.

Bende hala indirim gelmedi ne yapmam gerek.

Payday 3 oyununu kötülüyor olabilir hocam takma sen bende severek oynadım en iyi Payday oyunu.

Bende Game Pass severek oynamıştım Epic Games en ucuz fiyata olduğu için indirim bekliyordum çoktandır, biraz daha bekleyip ona göre direkt alacağım.

Epic Games standartları düştü mega indirimde kupon yok yaz indirimleri de çöp oldu eee Fortnite'tan gelen paralar bitmeye başlamış demek ki.

Epic Games standartları düştü mega indirimde kupon yok yaz indirimleri de çöp oldu eee Fortnite'tan gelen paralar bitmeye başlamış demek ki.
Fortnite dan gelen paraların az bir kısmını launchera yatirsalardi biz Türkler için Steam olabilirdi, tabiki yerini tutamaz ama yani o bahsettiğimiz şeyleri getirmek güncellemek sakız parası epic için, ama yapmıyorlar

Bilgisayarı yeniden bile başlattım olmadı.
Hocam beklicen o zaman bilemiyorum başka çözüm, başka cihazdan dene falan.

Launcher berbat Steam'de fiyatlar Epic kadar uygun olsa yüzüne bakılmaz eskiden öyleydi şimdi hayal oldu indirimler bitecek kupon bekliyorlar hala Epic'te zortladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…