Epic Games Yaz indirimi olacak mı?

Days gone bakılabilir 225TL. İlginizi çekerse.

Oo.

Arkadaşlar selam kesinlikle alınması gereken oyunları söyleyebilir misiniz acaba bu indirimde?

Sepette şu anlık Mafia 1 ve 2'nin Definitive Edition'ları var.

Trilogy indirimdeyse onu al hocam 3 iyi oyun değil ama yine de dursun derim ben, Far Cry 4 Complete Edition indirimdeudi 150 TL bütün DLC'li halı yani, Days Gone ve Horizon Zero Dawn 224 TL alınabilir.

The Witcher 3: Wild Hunt DLC'leri ile beraber 207 TL. Steam da 37 dolar şu an. Almak isteyen varsa alınabilir.

Arkadaşlar selam kesinlikle alınması gereken oyunları söyleyebilir misiniz acaba bu indirimde?

Days Gone ve metro serisi öneririm metro oyunları zaten 3 TL.

The Witcher 3: Wild Hunt DLC'leri ile beraber 207 TL. Steam da 37 dolar şu an. Almak isteyen varsa alınabilir.

Steam indirimde 3 dolardı sanırım.

House Flipper bir arkadaş söylemişti bütün DLC'ler olan halı 35 TL yanlış fiyat girilmiş, ama yine de bir bakın telefondayim şu an ama daha gelişmiş bir sürümdü, yani Hades vakası 2 gibi bir şey.

House Flipper bir arkadaş söylemişti bütün DLC'ler olan halı 35 TL yanlış fiyat girilmiş, ama yine de bir bakın telefondayim şu an ama daha gelişmiş bir sürümdü, yani Hades vakası 2 gibi bir şey.

Ben vallahi aldım 35 TL'ye bütün DLC'ler var.

İndirim çöpmüş.İlk kez bir indirimde bu kadar heyecanlanmıştım ama boşunaymış,indirimi iyi olan oyun bulduysanız söyler misiniz?

RDR2 alacağım Steam'den mi alayım Epic Games'ten mi? Ya da başka bir yer varsa o da olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…