AhmetTR01 Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 540 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #261 iLoaZ dedi: days gone hocam bi sitede steam key olarak 210tl ye alınıyodu itemsatış olabilir bende almıştım horizon zero dawn ile ikisini Genişletmek için tıkla... Baktım hocam aynı fiyattalar sırf steam olduğu için 3-4 iade beklemeye gerek varmı?
iLoaZ dedi: days gone hocam bi sitede steam key olarak 210tl ye alınıyodu itemsatış olabilir bende almıştım horizon zero dawn ile ikisini Genişletmek için tıkla... Baktım hocam aynı fiyattalar sırf steam olduğu için 3-4 iade beklemeye gerek varmı?
M Morgothh Femtopat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Temmuz 2024 #262 Sizce bu oyunlardan hangi ikisini alayim? Hogwarts Legacy RDR2 Alan Wake2 Uncharted legacy of thieves Collection Cyberpunk
Sizce bu oyunlardan hangi ikisini alayim? Hogwarts Legacy RDR2 Alan Wake2 Uncharted legacy of thieves Collection Cyberpunk
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.782 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #263 Morgothh dedi: Sizce bu oyunlardan hangi ikisini alayim? Hogwarts Legacy RDR2 Alan Wake2 Uncharted legacy of thieves Collection Cyberpunk Genişletmek için tıkla... Zengin hikaye ama çok uzun bir oynanış aramıyorsan Uncharted, Aylarca sıkılmadan akayım hüzünlü bir hikaye oynayayım diyorsan Red Dead Redemption 2.
Morgothh dedi: Sizce bu oyunlardan hangi ikisini alayim? Hogwarts Legacy RDR2 Alan Wake2 Uncharted legacy of thieves Collection Cyberpunk Genişletmek için tıkla... Zengin hikaye ama çok uzun bir oynanış aramıyorsan Uncharted, Aylarca sıkılmadan akayım hüzünlü bir hikaye oynayayım diyorsan Red Dead Redemption 2.
cityofscience Hectopat Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 332 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #264 Morgothh dedi: Sizce bu oyunlardan hangi ikisini alayim? Hogwarts Legacy RDR2 Alan Wake2 Uncharted legacy of thieves Collection Cyberpunk Genişletmek için tıkla... RDR2 ile Cyberpunk benim gözümde mutlaka oynanması gereken oyunlar. RDR2'nin zaten açık dünyası bir çok oyuncunun saygı duyacağı düzeyde.
Morgothh dedi: Sizce bu oyunlardan hangi ikisini alayim? Hogwarts Legacy RDR2 Alan Wake2 Uncharted legacy of thieves Collection Cyberpunk Genişletmek için tıkla... RDR2 ile Cyberpunk benim gözümde mutlaka oynanması gereken oyunlar. RDR2'nin zaten açık dünyası bir çok oyuncunun saygı duyacağı düzeyde.
iLoaZ Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #265 AhmetTR01 dedi: Baktım hocam aynı fiyattalar sırf steam olduğu için 3-4 iade beklemeye gerek varmı? Genişletmek için tıkla... steam kütüphanen varsa steame ekle bence ben öyle yaptım
AhmetTR01 dedi: Baktım hocam aynı fiyattalar sırf steam olduğu için 3-4 iade beklemeye gerek varmı? Genişletmek için tıkla... steam kütüphanen varsa steame ekle bence ben öyle yaptım
xker8m Centipat Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #266 Epic games eylulde indirim gelicek galiba sonbahar diye geçen senede listesi yoktu gelmişti indirim
cityofscience Hectopat Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 332 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #267 xker8m dedi: Epic games eylulde indirim gelicek galiba sonbahar diye geçen senede listesi yoktu gelmişti indirim Genişletmek için tıkla... Epic indirim gelirse güzel olur.
xker8m dedi: Epic games eylulde indirim gelicek galiba sonbahar diye geçen senede listesi yoktu gelmişti indirim Genişletmek için tıkla... Epic indirim gelirse güzel olur.
iLoaZ Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #268 xker8m dedi: Epic games eylulde indirim gelicek galiba sonbahar diye geçen senede listesi yoktu gelmişti indirim Genişletmek için tıkla... geçen sene eylülün 14ü ile 28i arasında olmuş eylül indirimleri adında
xker8m dedi: Epic games eylulde indirim gelicek galiba sonbahar diye geçen senede listesi yoktu gelmişti indirim Genişletmek için tıkla... geçen sene eylülün 14ü ile 28i arasında olmuş eylül indirimleri adında