egebalaban Centipat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 92 28 Haziran 2023 #11 Kayrakkus dedi: Hogwarts'ın indirime girceğini sanmiyorum girerse en fazla 50 TL girer. @egebalaban hocam niye güldünüz. Genişletmek için tıkla... Hiç girmeyebilir ancak en fazla 50tl girebilir ne demek girerse en az %25 girer zaten.
Kayrakkus dedi: Hogwarts'ın indirime girceğini sanmiyorum girerse en fazla 50 TL girer. @egebalaban hocam niye güldünüz. Genişletmek için tıkla... Hiç girmeyebilir ancak en fazla 50tl girebilir ne demek girerse en az %25 girer zaten.
D Darkwebir Centipat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 256 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #12 Kayrakkus dedi: Harry Potter evrenini seviyorsan alabilirsin. Ben alacağım. Genişletmek için tıkla... Çok seviyorum doğrusu. Fiyata az değil neticede herkesin bütçesi farklı. Torrent'e blaşmakta istemem ama şu fiyatlar bel kırıyor.
Kayrakkus dedi: Harry Potter evrenini seviyorsan alabilirsin. Ben alacağım. Genişletmek için tıkla... Çok seviyorum doğrusu. Fiyata az değil neticede herkesin bütçesi farklı. Torrent'e blaşmakta istemem ama şu fiyatlar bel kırıyor.
K Kayrakkus Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 330 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Palit Rtx 3060 12 GB, 16 GB RAM 3200 mhz, İ5 10600 KF, 1 TB harddisk, 500 GB m2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Haziran 2023 #13 Darkwebir dedi: Çok seviyorum doğrusu. Fiyata az değil neticede herkesin bütçesi farklı. Torrent'e blaşmakta istemem ama şu fiyatlar bel kırıyor. Genişletmek için tıkla... Alın hocam o zaman.
Darkwebir dedi: Çok seviyorum doğrusu. Fiyata az değil neticede herkesin bütçesi farklı. Torrent'e blaşmakta istemem ama şu fiyatlar bel kırıyor. Genişletmek için tıkla... Alın hocam o zaman.
A AhmetCenkkrdgl Centipat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 43 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #14 Darkwebir dedi: Sizce 700 verilir mi ne kadar hayranı olup sevsekte. Bu fiyat öğrenci biri için fazla gibi 200 400 çıkabilrn biriyim. Ne bileyim oyun neticede bu. Genişletmek için tıkla... Ben ilk çıktıioında öz el paketi 1100'e almıştım kesinlikle değer borm düşünmeden al ama indirimi bekle belki gelir.
Darkwebir dedi: Sizce 700 verilir mi ne kadar hayranı olup sevsekte. Bu fiyat öğrenci biri için fazla gibi 200 400 çıkabilrn biriyim. Ne bileyim oyun neticede bu. Genişletmek için tıkla... Ben ilk çıktıioında öz el paketi 1100'e almıştım kesinlikle değer borm düşünmeden al ama indirimi bekle belki gelir.