YKS bitti, bu yaz bayağı bir oyun bitirmeyi düşünüyorum. 50 dolarım var. Güzel öneriler gelirse daha da arttırabilirim. Her türlü oyun fikrine açığım. İlk defa souls-like oynayacağım Elden Ring ne kadar mantıklı bilmiyorum. Sizin de önerilerinizi almak istedim.
Kütüphanem:
Ve sepetim şu şekilde:
Beyond Two Souls Epic'te daha ucuzmuş o yüzden sepetten kaldırdım. Onun yerine hollow Knight ve Arma 3 ekledim.
Hades hakkında pek bir bilgim yok hocam. Elden Ring oynarken nereye gideceğim ne yapacağım diye kafanız falan karışırsa emin çıtak Elden Ring tam çözüm rehberini önerebilirim ek olarak. Eğer bütçeniz varsa Detroit become human'da öneririm.
Hades hakkında pek bir bilgim yok hocam. Elden Ring oynarken nereye gideceğim ne yapacağım diye kafanız falan karışırsa emin çıtak Elden Ring tam çözüm rehberini önerebilirim ek olarak.
Detroit Become Human, RDR2, Hogwarts Legacy, Elden Ring, Spider-Man Remastered AAA için.
Ucuz olarak Disco Elysium ve Sleeping Dogs kaçırılmamalı.
Kütüphanenize bakamadım olan bir oyunu önerdiysem kusura bakmayın.
Detroit Become Human, RDR2, Hogwarts Legacy, Elden Ring, Spider-Man Remastered AAA için.
Ucuz olarak Disco Elysium ve sleeping dogs kaçırılmamalı.
Kütüphanenize bakamadım olan bir oyunu önerdiysem kusura bakmayın.
Hızlı combat sevmiyorsunuz anladığım kadarıyla özellikle Spider-Man beğenmiyorsanız. Detroit Become Human’ı kesinlikle öneririm o zaman hikayeye önem veriyorsunuz anladığım kadarıyla.
Hızlı combat sevmiyorsunuz anladığım kadarıyla özellikle Spider-Man beğenmiyorsanız. Detroit Become Human'ı kesinlikle öneririm o zaman hikayeye önem veriyorsunuz anladığım kadarıyla.
Detroit'i yeni bitirdim. Genellikle evet hikayeye önem veriyorum. Genellikle Last of Us, RDR2, Mafia serisi, metro serisi hoşuma gitmişti. Ama yeni türler de denemek istiyorum.