Y Yusuf1337 Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #11 gods of 999 dedi: 100 TL civarı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... O kadar düşük fiyata düşmez tahminimce Winchester67 dedi: 29 Haziran hocam. Genişletmek için tıkla... Karıştırmisim hocam Winchester67 dedi: 29 Haziran hocam. Genişletmek için tıkla... Karıştırmisim hocam bilocan göklerde dedi: İçeriden bilgim var hocam 175 TL'ye düşecek. Aksi bir kur yükselişi olmayacaksa. Genişletmek için tıkla... Umarım o fiyata düşer Winchester67 dedi: 29 Haziran hocam. Genişletmek için tıkla... Karıştırmisim hocam bilocan göklerde dedi: İçeriden bilgim var hocam 175 TL'ye düşecek. Aksi bir kur yükselişi olmayacaksa. Genişletmek için tıkla... Umarım o fiyata düşer DexterMorganBey dedi: Şu an zamlı hali normal indirimde ne kadara düşüyorsa o kadara düşer. Yani 272 TL'ye. Genişletmek için tıkla... Yaz indiriminde daha indirimli olur diye düşünüyorum
gods of 999 dedi: 100 TL civarı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... O kadar düşük fiyata düşmez tahminimce Winchester67 dedi: 29 Haziran hocam. Genişletmek için tıkla... Karıştırmisim hocam Winchester67 dedi: 29 Haziran hocam. Genişletmek için tıkla... Karıştırmisim hocam bilocan göklerde dedi: İçeriden bilgim var hocam 175 TL'ye düşecek. Aksi bir kur yükselişi olmayacaksa. Genişletmek için tıkla... Umarım o fiyata düşer Winchester67 dedi: 29 Haziran hocam. Genişletmek için tıkla... Karıştırmisim hocam bilocan göklerde dedi: İçeriden bilgim var hocam 175 TL'ye düşecek. Aksi bir kur yükselişi olmayacaksa. Genişletmek için tıkla... Umarım o fiyata düşer DexterMorganBey dedi: Şu an zamlı hali normal indirimde ne kadara düşüyorsa o kadara düşer. Yani 272 TL'ye. Genişletmek için tıkla... Yaz indiriminde daha indirimli olur diye düşünüyorum
DexterMorganBey Hectopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 1.044 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #12 Yusuf1337 dedi: O kadar düşük fiyata düşmez tahminimce. Karıştırmisim hocam. Karıştırmisim hocam. Umarım o fiyata düşer. Karıştırmisim hocam. Umarım o fiyata düşer. Yaz indiriminde daha indirimli olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktımda haklısınız galiba. Eskiden normal indirimde yanlış hatırlamıyorsam 80 TL'ye düşüyordu. Şimdi baktım ben geçen sene yazın 50,70 TL'ye almışım. İnşallah bu sefer de bayağı düşer. RDR2 de düşmüş olur alırım.
Yusuf1337 dedi: O kadar düşük fiyata düşmez tahminimce. Karıştırmisim hocam. Karıştırmisim hocam. Umarım o fiyata düşer. Karıştırmisim hocam. Umarım o fiyata düşer. Yaz indiriminde daha indirimli olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktımda haklısınız galiba. Eskiden normal indirimde yanlış hatırlamıyorsam 80 TL'ye düşüyordu. Şimdi baktım ben geçen sene yazın 50,70 TL'ye almışım. İnşallah bu sefer de bayağı düşer. RDR2 de düşmüş olur alırım.
W WhipOfTheGod Femtopat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #13 bilocan göklerde dedi: İçeriden bilgim var hocam 175 TL'ye düşecek. Aksi bir kur yükselişi olmayacaksa. Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi?
bilocan göklerde dedi: İçeriden bilgim var hocam 175 TL'ye düşecek. Aksi bir kur yükselişi olmayacaksa. Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi?