Yaz indiriminde ne alınır?

eneloxx

Centipat
Daha fazla  
Butceyi cok yormayacak sekilde 2 3 oyun almak istiyorum ama hangisini alacagim konusunda cok kararsizim. Oyun önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Butceyi cok yormayacak sekilde 2 3 oyun almak istiyorum ama hangisini alacagim konusunda cok kararsizim. Oyun önerilerinizi bekliyorum.
Bence tam olarak bütçeyi belirtin. Bütçeyi yormayacak deyince kimse anlayamıyor.

Hocam bütçeniz nedir herkesin kendine göre bütçesi vardır benim şahsen 150 tlyi geçince sıkıntı oluyor.

Re 2+3 re 7+8(ayrı ayrı alın 7 ile 8'i daha ucuza geliyor)

witcher 3ü daha yeni bitirdim. Bence kesinlikle dlcleri de oynamalisiniz. 2 dlc de efsane ötesi. Dlc'lerin suresi de ana oyun kadar nerdeyse. (2 dlcnin toplamini kastediyorum)
Hocam maalesef DLC alamam çünkü bütçemi o kadar artıramıyorum. 3 oyun da 75 TL'ye geliyormuş. Ben sadece 3.oyunu aynı fiyata alıyormuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…