Yaz indiriminde PS oyun önerisi

Daha PS5 almadım. Yaz indirimi bitmeden almak istiyorum. Pek fark etmez.

Açıkçası PS Store oldukça fahiş oldu artık... Kesin PS5 alacaksanız ve önden toplamakta kararlıysanız fiyatı diğer platformlarda da aynı olan Sekiro'yu önerebilirim, 240 TL gibi bir fiyatı var, yakın zamanda aldım. Oyun oldukça zor ama bu türü seviyorsan çok eğlenebilirsin.

Yine hem FPS olarak oynayabileceğin, hem de hikaye modu da olan CoD Vanguard'ı önerebilirim o da 240TL civarındaydı. PS5'in kontrolcüsünün özelliklerini kullanabildiğin, vuruş hissini hissedebileceğin güzel bir oyun olacaktır. 250'li liralara bir yemek yediğimizi düşünürsek bunlar şu an iyi indirimde.

MK11'in Full paketi de 60TL gibi bir şeydi galiba halen duruyorsa, evde arkadaşlarınla veya kardeşinle oynayabilirsin. Online insanlarla kapışabilirsin ve de hikayesini oynayabilirsin. Dövüş seviyorsan fiyatı çok iyi.

Witcher 3 de iyi iindirimdeydi kezza.

Sony oyunlarından Spider-Man'in ilk oynunun Remastered'ı da 270TL. Kesin oynayabileceğin oyunlardan.

Tür belirtirsen daha iyi önerilerde gelecektir soruna. İyi Sosyaller.

Açıkçası PS Store oldukça fahiş oldu artık... Kesin PS5 alacaksanız ve önden toplamakta kararlıysanız fiyatı diğer platformlarda da aynı olan Sekiro'yu önerebilirim, 240 TL gibi bir fiyatı var, yakın zamanda aldım. Oyun oldukça zor ama bu türü seviyorsan çok eğlenebilirsin.

Yine hem FPS olarak oynayabileceğin, hem de hikaye modu da olan CoD Vanguard'ı önerebilirim o da 240TL civarındaydı. PS5'in kontrolcüsünün özelliklerini kullanabildiğin, vuruş hissini hissedebileceğin güzel bir oyun olacaktır. 250'li liralara bir yemek yediğimizi düşünürsek bunlar şu an iyi indirimde.

MK11'in Full paketi de 60TL gibi bir şeydi galiba halen duruyorsa, evde arkadaşlarınla veya kardeşinle oynayabilirsin. Online insanlarla kapışabilirsin ve de hikayesini oynayabilirsin. Dövüş seviyorsan fiyatı çok iyi.

Witcher 3 de iyi iindirimdeydi kezza.

Sony oyunlarından Spider-Man'in ilk oynunun Remastered'ı da 270TL. Kesin oynayabileceğin oyunlardan.

Tür belirtirsen daha iyi önerilerde gelecektir soruna. İyi sosyaller.

Bulmaca, grafiği kötü oyunları pek sevmiyorum diğerlerine alışık olduğumu düşünüyorum.

Listeye bunları ekledim araştırmaya devam etmekteyim;

Mortal Kombat 11.
Mafia: Definitive Edition.
Unravel Two.
Assassin's Creed Valhalla PS4 & PS5.
Tom Clancy's ghost recon® Wildlands - standard Edition.
Injustice™ 2 - standart sürüm.
Marvel's Spider-Man Remastered.
Grand Theft Auto V
The Witcher?
Resident Evil 4

Bulmaca, grafiği kötü oyunları pek sevmiyorum diğerlerine alışık olduğumu düşünüyorum.

Listeye bunları ekledim araştırmaya devam etmekteyim;

Mortal Kombat 11.
Mafia: Definitive Edition.
Unravel Two.
Assassin's Creed Valhalla PS4 & PS5.
Tom Clancy's ghost recon® Wildlands - standard Edition.
Injustice™ 2 - standart sürüm.
Marvel's Spider-Man Remastered.
Grand Theft Auto V
The Witcher?
Resident Evil 4
Bir de şeyi söylemiş olayım, aboneliği almayı düşünüyorsan abonelikte olan oyunları belki almayabilirsin, oradaki bütçeyi başka bir oyuna aktarırsın belki.

Daha PS5 almadım. Yaz indirimi bitmeden almak istiyorum. Pek fark etmez.

Horizon.
Dying Light 2
Cyberpunk.
Gran Turismo.
Far Cry 6 yılın sürümü versiyonu*
Spider-Man Remastered *
Call of Duty (seri adı söyledim kendi bütçene ve zevkine göre alabilirsin.)
Hogwarts Legacy *
RDR 2*
GTA 5 *
NFS unbound*
Assassin's Creed valhalla* ve odyssey*

(*) Koyduklarım kesinlikle tavsiye ettiklerim 1000 TL gibi bütçeyle 4 5 oyun alabilirsin. Biraz daha kendi zevkime göre şekillendirdim. Güzel indirimler var. Şimdiden iyi oyunlar, iyi eğlenceler.

Horizon.
Dying Light 2
Cyberpunk.
Gran Turismo.
Far Cry 6 yılın sürümü versiyonu*
Spider-Man Remastered *
Call of Duty (seri adı söyledim kendi bütçene ve zevkine göre alabilirsin.)
Hogwarts Legacy *
RDR 2*
GTA 5 *
NFS unbound*
Assassin's Creed valhalla* ve odyssey*

(*) Koyduklarım kesinlikle tavsiye ettiklerim 1000 TL gibi bütçeyle 4 5 oyun alabilirsin. Biraz daha kendi zevkime göre şekillendirdim. Güzel indirimler var. Şimdiden iyi oyunlar, iyi eğlenceler.

Ben PC de bitirmiştim Hogwarts'ı. Tekrar almalı mıyım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı