Steam Yaz indirimleri sonrası Days Gone zamlanır mı?

Çok net konuşmak mümkün değil zaten bir kur güncellemesi bekniyor ama Sony oyunlarının inanılmaz hızlı zam getireceğini sanmıyorum en azından 2 haftası vardır diye tahmin ediyorum.

Tüm oyunlara zam gelecek, Steam kur güncellemesi yapacak indirimlerden sonra.

Alıyorum o zaman teşekkürler.

Tüm oyunlara zam gelecek, Steam kur güncellemesi yapacak indirimlerden sonra.

Steam kur güncellemesi yapınca zorla bu fiyat yapın demiyor o fiyat aralığını öneriyor zaten çoğu firmada kendi istedikleri fiyatı koyuyor Steam önemsemeden. Bence çoğu oyuna yine zam gelmez gelsede çok gelmez.

VPN ile bağlanarak farklı ülkelerden Steam TR mağazasından ucuza oyun alanlar olduğu için oyun firmaları da artık pek esnek davranmıyor umarım yanılırım ve sizin dediğiniz olur.

Oyunun incelemeleri o kadar ortalama ki alsam mı almasam mı çok ikilemde kaldım.

Oyunun incelemeleri o kadar ortalama ki alsam mı almasam mı çok ikilemde kaldım.

Zombi oyunu seviyorsanız alın yoksa değmez bence zombi oyunlarını sevmem beni hiç sarmadı sıkıcı geldi.

VPN ile bağlanarak farklı ülkelerden Steam TR mağazasından ucuza oyun alanlar olduğu için oyun firmaları da artık pek esnek davranmıyor umarım yanılırım ve sizin dediğiniz olur.

Umarım...

Hocam ben zombi teması sevmediğim için pek katlanamadım ama bu kategoride film dizi ve oyunlara ilginiz varsa sarar. Zevkler ve renkler tartışılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…