Steam Yaz indirimlerinde BeamNG Drive indirime girer mi?

613007

Decapat
Makaleler
2
Sorum başlıktaki gibi. Girerse ne kadar girer? Parasını hak eder mi?
1 yıl önce gece gündüz oyunu crack oynuyordum. Sildim. Özlemişim. Tekrar alasım geldi.

Sorum başlıktaki gibi. Girerse ne kadar girer? Parasını hak eder mi?
1 yıl önce gece gündüz oyunu crack oynuyordum. Sildim. Özlemişim. Tekrar alasım geldi.

Hocam bu oyunun çıkış tarihi 2015 diyor, ama hala "erken erişim" notu düşülmüş. Bu bilgi doğru mudur acaba?

Ek olarak haziran sonundaki yaz indiriminde indirim alır illaki.

beam ng erken erişim bir oyun olduğu için yüzde 20 den fazla indirime girmez umutlanma. ama bence bu fiyatada alınır. parasını haketmesini geçtim geliştirici ekibe destek olmak içinde bu fiyata almak gerek. oyun tam çıktığın çok güzel bir şekilde çıkması için. arkadaşında dediği gibi parasına değer. oyundan ss aldığım bir resmi atayım buraya oyunun şahane grafiklerine bir göz gezdir

bu fiyata almak gerek derken indirime girdiği fiyattan bahsediyorum

istersen kullandığım modların toplu şekilde rarlanmış halini atabilirim ama buradaki modpack eski modpackim yenisinde farklı arabalar var

istersen kullandığım modların toplu şekilde rarlanmış halini atabilirim ama buradaki modpack eski modpackim yenisinde farklı arabalar var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…