Yaz indirimlerinde CS:GO indirime girer mi?

Berabeys

Decapat
Daha fazla  
Sanırım önümüzdeki ay yaz indirimleri başlayacak. CS:GO'da indirime girer mi? CS:GO almak istiyorum sizce şimdi mi almalıyım yoksa indirimi mi bekliyeyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım önümüzdeki ay yaz indirimleri başlayacak. CS:GO'da indirime girer mi? CS:GO almak istiyorum sizce şimdi mi almalıyım yoksa indirimi mi bekliyeyim?

Hocam zaten şu an her şeye zam gelecek, gelse bile şu anki fiyatına yakın alırsınız.

Hocam prime danmı bahsediyor CS:GO ücretsiz değilmi?

Girmez evet çok pahalı ama şimdi almak en iyisi

CS:GO 1 kez falan indirime girdi kaç senelik hayatı boyunca. Hemen alın zam gelir.

Şu an almak en mantıklısı zam geleceğini düşündüğüm için geçen hafta aldım kesin zamlanır bütün kasalara, skinlere, kapsüllere zam geliyor zaten ona da gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…