Steam Yaz indirimlerinde indirim yok

Yaz geldi. Steam'de yaz festivali indirimleri olacaktı ve geldi çattı hatta sonuna geldi. Ama hala indirimli oyun görmedim. Başladığından beri mağazada falan hiçbir yerde göstermiyor. Hearts of Iron 4'ten DLC alacaktım indirime girseydi.

İndirim daha başlamadı ki.

Öncelikle Yaz mevsimine 21 Haziran'da giriyoruz onu bilmemiz lazım. 2. olarak Yaz indirimleri 29 Haziran'da başlıyor.

Yaz geldi. Steam'de yaz festivali indirimleri olacaktı ve geldi çattı hatta sonuna geldi. Ama hala indirimli oyun görmedim. Başladığından beri mağazada falan hiçbir yerde göstermiyor. Hearts of Iron 4'ten DLC alacaktım indirime girseydi.
Bu indirim farklı bir indirim de ne indirimi bilmiyorum yaz indirimine daha yaklaşık 1 ay var

Hiç mi merak edip internete yazmadınız Yaz İndirimi ne zaman diye?

2023 Steam indirimleri ve festivalleri takvimi

Technopat'a hoş geldiniz hocam. Aşağıdaki arkadaşı arada kullanmayı ihmal etmeyin.

1685781745481.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı