Steam Yaz indirimlerinde ne almalıyım?

EgE0770

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Bildiğiniz gibi şu anda Steam'de efsane indirim var. 300 TL bütçem var. Mümkünse güzel hikayeli güzel oynanışlı kısacası güzel birkaç oyun önerebilir misiniz rica etsem. RDR 2'ye ve Game Pass'e sahibim ona göre oyun önerirseniz çok sevinirim teşekkürler.

Gow
Resident evil 2
Nays ile alırsan %20 cashback veriyor.

Gow 200 tl

Resident evil 100 tl

60 cashback alacaksınız.
60 liraya da Control Ultimate Edition alabilirsiniz. İyi oyunlar.

Gow
Resident evil 2
Nays ile alırsan %20 cashback veriyor.

Gow 200 tl

Resident evil 100 tl

60 cashback alacaksınız.
60 liraya da Control Ultimate Edition alabilirsiniz. İyi oyunlar.
Resident Evil 2 yerine Days Gone de alabilirsiniz daha çok saat sürüyor. Bence öyle yapın.

Dediklerinize katılıyorum ancak Days Gone ve GoW zaten oynadım re 2 - 3 -7 -8 serilerinin hepsini maalesef YouTube'dan izleyerek bitirdim ama yine de öneriniz için teşekkürler.

Zor seversen Sekiro al (bende onu alacağım) Dying Light 2 assasin Creed Valhalla Far Cry 6 bu tarz oyunları alabilirsin indielerden cats other lives crash alabilirsin.

Forza Horizon 5, GTA 5, Spider man, Hogwars Legacy. Bu oyunlar game pass varsa bilmiyorum.

Zor seversen Sekiro al (bende onu alacağım) Dying Light 2 assasin Creed Valhalla Far Cry 6 bu tarz oyunları alabilirsin indielerden cats other lives crash alabilirsin.

Valhalla mantıklı geldi Sekiro'yu zorlandım iade ettim öneriniz için teşekkürler.

Spider man remastered al. Control ultimate edition'u da cashback ile alırsın. 2 oyunu da nays ile al.

Forza Horizon 5, GTA 5, Spider-Man, hogwars legacy. Bu oyunlar Game Pass varsa bilmiyorum.

Forza 5 Game Pass'te var ancak diğerleri hep bütçemin üstünde ancak öneriniz için teşekkürler.

Spider-Man Remastered al. Control Ultimate Edition'u da cashback ile alırsın. 2 oyunu da Nays ile al.

Contorlda Game Pass'te mevcut ancak Remastered 350 TL maalesef bütçem 300 TL

Forza 5 Game Pass'te var ancak diğerleri hep bütçemin üstünde ancak öneriniz için teşekkürler.

Contorlda Game Pass'te mevcut ancak Remastered 350 TL maalesef bütçem 300 TL
Dostum bir şekilde bütçeni 333 yaparsan. Nays sanal kartı ile alışverişini yaparsan 66tl cashback alacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…