Finn03 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 855 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #1 Yaz ındırımını beklemeye gerek var mı? Raft, Forest, Depth gıbı oyunları almak ıstıyorum. Sızce ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2023
Yaz ındırımını beklemeye gerek var mı? Raft, Forest, Depth gıbı oyunları almak ıstıyorum. Sızce ne yapmalıyım?
ayberkmv1 Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 1.125 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #2 Finn03 dedi: Yaz ındırımını beklemeye gerek var mı? Raft, Forest, depth gıbı oyunları almak ıstıyorum. Sızce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bekle bu oyunlar indirimde çok ucuzluyordu.
Finn03 dedi: Yaz ındırımını beklemeye gerek var mı? Raft, Forest, depth gıbı oyunları almak ıstıyorum. Sızce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bekle bu oyunlar indirimde çok ucuzluyordu.
2 268227 Kilopat Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 2.897 Çözümler 25 25 Haziran 2023 #3 Bekle dostum, zaten güncel fiyatlar gerçekten değmeyecek seviyede. En azından indirimli bir şekilde biraz da olsa daha az zararla alırsın.
Bekle dostum, zaten güncel fiyatlar gerçekten değmeyecek seviyede. En azından indirimli bir şekilde biraz da olsa daha az zararla alırsın.
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.956 Makaleler 8 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 25 Haziran 2023 #4 Finn03 dedi: Yaz ındırımını beklemeye gerek var mı? Raft, Forest, Depth gıbı oyunları almak ıstıyorum. Sızce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Yaz indirimlerini bekleyin.
Finn03 dedi: Yaz ındırımını beklemeye gerek var mı? Raft, Forest, Depth gıbı oyunları almak ıstıyorum. Sızce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Yaz indirimlerini bekleyin.
Gabe Newell Kilopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.220 Makaleler 2 Çözümler 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #5 Az bir zaman kaldı, bekleyin. Maddi durumunuz 4 gün beklemek yerine 2-3 katı fiyatını verip aynı oyuna almaya müsaitse sizi durduran yok.
Az bir zaman kaldı, bekleyin. Maddi durumunuz 4 gün beklemek yerine 2-3 katı fiyatını verip aynı oyuna almaya müsaitse sizi durduran yok.
A Alpaslan77 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #6 %70 ihtimal ile yaz indirimi bittikten sonra oyunlarda dolar kuru yüzünden tekrar bir zam göreceğiz o yüzden stok yapmaya özen gösterin
%70 ihtimal ile yaz indirimi bittikten sonra oyunlarda dolar kuru yüzünden tekrar bir zam göreceğiz o yüzden stok yapmaya özen gösterin
3 341346 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.124 Makaleler 1 Çözümler 1 25 Haziran 2023 #7 Alpaslan77 dedi: %70 ihtimal ile yaz indirimi bittikten sonra oyunlarda dolar kuru yüzünden tekrar bir zam göreceğiz o yüzden stok yapmaya özen gösterin Genişletmek için tıkla... Aynen. Bende 3k ayırdım.
Alpaslan77 dedi: %70 ihtimal ile yaz indirimi bittikten sonra oyunlarda dolar kuru yüzünden tekrar bir zam göreceğiz o yüzden stok yapmaya özen gösterin Genişletmek için tıkla... Aynen. Bende 3k ayırdım.