L Lepenes Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #1 Merhaba, ben üniversitede 3-4 dersten kaldım fakat bu derslerden biri yaz okulunda açılacak dersler arasında yok. Bu konu hakkında ne yapmalıyım?
Merhaba, ben üniversitede 3-4 dersten kaldım fakat bu derslerden biri yaz okulunda açılacak dersler arasında yok. Bu konu hakkında ne yapmalıyım?
İmparator Penguen Picopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 848 Çözümler 6 Yer İstanbul 17 Şubat 2025 #2 Lepenes dedi: Merhaba, ben üniversitede 3-4 dersten kaldım fakat bu derslerden biri yaz okulunda açılacak dersler arasında yok. Bu konu hakkında ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... O dersin açılması için dilekçe verebilirsin. Eğer ki o ders açılmazsa, başka bir üniveristeden o dersi alabilirsin ve tamamlayabilirsin.
Lepenes dedi: Merhaba, ben üniversitede 3-4 dersten kaldım fakat bu derslerden biri yaz okulunda açılacak dersler arasında yok. Bu konu hakkında ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... O dersin açılması için dilekçe verebilirsin. Eğer ki o ders açılmazsa, başka bir üniveristeden o dersi alabilirsin ve tamamlayabilirsin.
L Lepenes Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #3 İmparator Penguen dedi: O dersin açılması için dilekçe verebilirsin. Eğer ki o ders açılmazsa, başka bir üniveristeden o dersi alabilirsin ve tamamlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Aynı anda hem kendi üniversitemin yaz okuluna hem de başka bir üniversitenin yaz okuluna kayıt olunabiliniyor yani?
İmparator Penguen dedi: O dersin açılması için dilekçe verebilirsin. Eğer ki o ders açılmazsa, başka bir üniveristeden o dersi alabilirsin ve tamamlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Aynı anda hem kendi üniversitemin yaz okuluna hem de başka bir üniversitenin yaz okuluna kayıt olunabiliniyor yani?
İmparator Penguen Picopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 848 Çözümler 6 Yer İstanbul 17 Şubat 2025 #4 Lepenes dedi: Aynı anda hem kendi üniversitemin yaz okuluna hem de başka bir üniversitenin yaz okuluna kayıt olunabiliniyor yani? Genişletmek için tıkla... Okulunun yönetmeliğinde oluyorsa, evet.
Lepenes dedi: Aynı anda hem kendi üniversitemin yaz okuluna hem de başka bir üniversitenin yaz okuluna kayıt olunabiliniyor yani? Genişletmek için tıkla... Okulunun yönetmeliğinde oluyorsa, evet.
L Lepenes Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #5 İmparator Penguen dedi: Okulunun yönetmeliğinde oluyorsa, evet. Genişletmek için tıkla... Evet belli kurallara uyulursa oluyormuş, teşekkürler.
İmparator Penguen dedi: Okulunun yönetmeliğinde oluyorsa, evet. Genişletmek için tıkla... Evet belli kurallara uyulursa oluyormuş, teşekkürler.
İmparator Penguen Picopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 848 Çözümler 6 Yer İstanbul 17 Şubat 2025 #6 Lepenes dedi: Evet belli kurallara uyulursa oluyormuş, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
Lepenes dedi: Evet belli kurallara uyulursa oluyormuş, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.