Yaz okulunda fizik lab 2 dersi açılan var mı?

Favianobi

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, kendi üniversitelerinin yaz okulunda fizik lab 2 dersi açılan var mı acaba? Sadece bu dersten dolayı okulumun uzama durumu var eğer yaz okulunda alamazsam, 1. sınıftan kalmış bir ders. Eğer laboratuvar dersleri okulunuzda yazın açılıyorsa veya açılan tanıdığınız varsa söyler misiniz?

Normal Fizik 2 dersi olmuyor mu? Muhtemelen laboratuvar dersi yerine saydırabilirsin.

Eğer İstanbulda yaşıyorsan YTÜ, İMÜ, GTÜ ve Marmara Ünivestitesi geçen sene yaz okulu için İngilizce ve Türkçe olmak üzere ikişer tane tane Fizik 2 dersi açmış.

YTÜ Online eğitim vermiş. Online derslerin sınavları da şıklı oluyor. Çok rahat geçersin yani. YTÜ'lü bir arkadaşım Online Fizik 1 alıyordu. Sınavlar şıklı ve AA notu 80 imiş. Oradan biliyorum yani.

Normal Fizik 2 dersi olmuyor mu? Muhtemelen laboratuvar dersi yerine saydırabilirsin.

Eğer İstanbulda yaşıyorsan YTÜ, İMÜ, GTÜ ve Marmara Ünivestitesi geçen sene yaz okulu için İngilizce ve Türkçe olmak üzere ikişer tane tane Fizik 2 dersi açmış.

YTÜ Online eğitim vermiş. Online derslerin sınavları da şıklı oluyor. Çok rahat geçersin yani. YTÜ'lü bir arkadaşım Online Fizik 1 alıyordu. Sınavlar şıklı ve AA notu 80 imiş. Oradan biliyorum yani.
Merhaba, maalesef normal Fizik 1, Fizik 2 dersleri dışında Fizik Lab 1 ve Fizik Lab 2 dersleri var, Fizik Lab 2 dersi için yaz okulu arıyorum ben de şu an.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı