apaecccccc Decapat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #1 Merhaba, yaz stajı yapacak bir 11. sınıf atp öğrencisiyim. Bu yaz stajında bana bir puan verilecek mi? Verilen bu puan, ortalamama etki edecek mi?
Merhaba, yaz stajı yapacak bir 11. sınıf atp öğrencisiyim. Bu yaz stajında bana bir puan verilecek mi? Verilen bu puan, ortalamama etki edecek mi?
ayberkmv1 Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 1.127 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #2 apaecccccc dedi: Merhaba, yaz stajı yapacak bir 11. sınıf atp öğrencisiyim. Bu yaz stajında bana bir puan verilecek mi? Verilen bu puan, ortalamama etki edecek mi? Genişletmek için tıkla... Verilmiyor.
apaecccccc dedi: Merhaba, yaz stajı yapacak bir 11. sınıf atp öğrencisiyim. Bu yaz stajında bana bir puan verilecek mi? Verilen bu puan, ortalamama etki edecek mi? Genişletmek için tıkla... Verilmiyor.
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.979 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 17 Haziran 2023 #3 ATP programları sadece öğrencinin iş ortamını görmesi için zorunlu tutulan bir program. 30-40 gün arası zorunlu staj yaparsınız. Herhangi bir şeyi etkilemez bu.
ATP programları sadece öğrencinin iş ortamını görmesi için zorunlu tutulan bir program. 30-40 gün arası zorunlu staj yaparsınız. Herhangi bir şeyi etkilemez bu.