Merhaba, 15-20 gün sonra okullar açılıyor fakat aşırı stresliyim. Stresimin temel kaynağı sınıftaki bazı elemanlar. Bunlardan nefret ettiğim için sınıf değiştirmeye gittik ve eylül'ün 3.haftası sınıfımı değiştireceklerini söylüyorlar fakat o zamana kadar aynı sınıfta kalmak istemiyorum. Çünkü biliyorum oturma düzeni yapılırken birisi çıkıp benimle oturmak istemediğini söyleyecek.
Diğer sınıftaki arkadaşlarımın sınıflarına gitmek istiyorum fakat rastgele sınıfa atacaklarını söylediler, G ve C şubesindeki sınıf öğretmenler beni tanıyor ve öğretmenlere sorulduğunda bu 2 öğretmenden birisi onay verirse onun sınıfına gideceğim fakat umarım g şubesine gidebilirim çünkü C şubesi daha çok berbat. Bir de 8.sınıfa başlayacağımdan LGS'ye hazırlanmam lazım fakat sınıfım yüzünden derslerime odaklanamıyorum.
Okulu aşırı fazla kafaya takıyorum ve şimdiden de olsa aşırı stresliyim. LGS'ye nasıl çalışacağımı dahi bilmiyorum.
LGS sorularını çözdüğümde bazı karmaşık soruları anlamıyorum ve yapamıyorum fakat böyle kolay soruları yapabiliyorum. Ne önerirsiniz arkadaşlar?