Yaz tatili bitiyor

Ecess00

Yoctopat
Merhaba, 15-20 gün sonra okullar açılıyor fakat aşırı stresliyim. Stresimin temel kaynağı sınıftaki bazı elemanlar. Bunlardan nefret ettiğim için sınıf değiştirmeye gittik ve eylül'ün 3.haftası sınıfımı değiştireceklerini söylüyorlar fakat o zamana kadar aynı sınıfta kalmak istemiyorum. Çünkü biliyorum oturma düzeni yapılırken birisi çıkıp benimle oturmak istemediğini söyleyecek.

Diğer sınıftaki arkadaşlarımın sınıflarına gitmek istiyorum fakat rastgele sınıfa atacaklarını söylediler, G ve C şubesindeki sınıf öğretmenler beni tanıyor ve öğretmenlere sorulduğunda bu 2 öğretmenden birisi onay verirse onun sınıfına gideceğim fakat umarım g şubesine gidebilirim çünkü C şubesi daha çok berbat. Bir de 8.sınıfa başlayacağımdan LGS'ye hazırlanmam lazım fakat sınıfım yüzünden derslerime odaklanamıyorum.

Okulu aşırı fazla kafaya takıyorum ve şimdiden de olsa aşırı stresliyim. LGS'ye nasıl çalışacağımı dahi bilmiyorum.

LGS sorularını çözdüğümde bazı karmaşık soruları anlamıyorum ve yapamıyorum fakat böyle kolay soruları yapabiliyorum. Ne önerirsiniz arkadaşlar?

İnşallah istediğinizi başarabilirsiniz hocam. Size zorbalık yapmışlar baya bi, arkadaşlarla birlikte olmak hem moral hemde odağını geliştirir.

İnşallah istediğinizi başarabilirsiniz hocam. Size zorbalık yapmışlar baya bi, arkadaşlarla birlikte olmak hem moral hemde odağını geliştirir.
Hocam bir de Eylül'ün 3.haftası ne zamana denk geliyor? Zorbalık değil de hocam sevilmiyorum bu sınıfta diğer arkadaşlarımla beraber olmak istiyorum.

Hocam bir de Eylül'ün 3.haftası ne zamana denk geliyor? Zorbalık değil de hocam sevilmiyorum bu sınıfta diğer arkadaşlarımla beraber olmak istiyorum.
Yani 9 eylül ilk hafta ise 20 si felan oluyor

Okulda ne yaşadın bu kadar stres bir de yanına oturmak istemeyen bana da yaptılar dedim gelmezsen gelme ne yapacağım seni dedim biraz sesini çıkart galiba çok konuşkan değilsin.

Hocam profilinizdan gördüğüme göre eskiden "Okula Gitmek İstememek" konulu bir yazınızdada biraz daha anlatmışsınız. Sizi baya zorbalamışlar, futbolda iyi olmanız halinde sizi takıma almıyolarmış. Bende eskiden 1 kişi tarafından bile sevilmiyordum. Fakat sonra kimse ile bir sorun yaşamadığım için sevilmeye başlandım. Şuan tüm erkeklerle ilişkim gayet iyi. Fakat arkadaş yaparkan şöyle yapmanız gerekiyor. Mesela 2 arkadaşınız var ve araları bozuk ise sadece birini seçmeyin. Tarafsız kalın. Buda arkadaş yapmanızda kolaylık sağlayabilir. Eğer yardımcı olduysam Rapor butonundan çözümü işaretleyebilirsin.

Okulda ne yaşadın bu kadar stres bir de yanına oturmak istemeyen bana da yaptılar dedim gelmezsen gelme ne yapacağım seni dedim biraz sesini çıkart galiba çok konuşkan değilsin.
Hocam uğraşmak istemiyorum laftan anlamazlar. Eylülün 3.haftası ne zaman denk geliyor?

Hocam artık bu ekonomi ve bu şartlarda bana yaz tatili çok aptal bir fikir olarak geliyor. 3 ay boyunca evimde annemle beraber takıldık. Bırakın haftalığı. Günübirlik belki tatil yapabiliyoruz zaten. 3 ay ne gerek var ki? Maksimum 1 ay yeter kafayı sıfırlamaya. LGS konusunda ben 2022'de 0.70 dilime girmiştim ve açıkçası insanlar çalışmadığından bence stresli. Çalışan arkadaşlarım stresli falan değildi. Ayrıca soru bankasındaki 2-3 soruyu çözemediğinizden dolayı geri zekalı değilsiniz merak etmeyin. Biz de çözemiyorduk. Okul konusunda benim de çok kötü travmalarım vardı ortaokulda. Lisede işler iyiye yöneldi ve unutmak gerek. Bence siz de takmayın. Hayatınıza gram katkısı olmayacak ucubeler her yerde var. Sınava odaklanın ve iyi bir liseye gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…