AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #31 Scott Cawthon dedi: Sanayiye gitmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Dostum sanayi ağır iş. Zaten ben çocuk işçiliğini desteklemiyorum. En az yaş 18 olmalı bence.
Scott Cawthon dedi: Sanayiye gitmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Dostum sanayi ağır iş. Zaten ben çocuk işçiliğini desteklemiyorum. En az yaş 18 olmalı bence.
Sgt Roach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.869 Çözümler 2 22 Şubat 2022 #32 MagnusAngui dedi: Dostum sanayi ağır iş. Zaten ben çocuk işçiliğini desteklemiyorum. En az yaş 18 olmalı bence. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ama en iyi maaşta veren iş sanayi ama şu anda tarafım berberde çırak olması en azından parası biraz da iyi.
MagnusAngui dedi: Dostum sanayi ağır iş. Zaten ben çocuk işçiliğini desteklemiyorum. En az yaş 18 olmalı bence. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ama en iyi maaşta veren iş sanayi ama şu anda tarafım berberde çırak olması en azından parası biraz da iyi.
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #33 MagnusAngui dedi: Dostum sanayi ağır iş. Zaten ben çocuk işçiliğini desteklemiyorum. En az yaş 18 olmalı bence. Genişletmek için tıkla... Getir götür işi ağır iş mi?
MagnusAngui dedi: Dostum sanayi ağır iş. Zaten ben çocuk işçiliğini desteklemiyorum. En az yaş 18 olmalı bence. Genişletmek için tıkla... Getir götür işi ağır iş mi?
GustavoFring62 Picopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 317 Çözümler 1 22 Şubat 2022 #34 Seni 13 yaşında bilgisayar almak için çalıştıranlar utansın.
Kratosun Veliahtı Decapat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 899 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #35 Stoch dedi: Berber çırağının yaptığı iş kısıtlı, parası da iyi değildir işine bakılarak. Genişletmek için tıkla... konuyu açıyorum ama bir tane tanıdık 14 yaşında berberde çocuk tıraşı tıraş köpüğü yerleri süpürmeden felan günlük en az 70 en çok 300 alıyormuş
Stoch dedi: Berber çırağının yaptığı iş kısıtlı, parası da iyi değildir işine bakılarak. Genişletmek için tıkla... konuyu açıyorum ama bir tane tanıdık 14 yaşında berberde çocuk tıraşı tıraş köpüğü yerleri süpürmeden felan günlük en az 70 en çok 300 alıyormuş
Ö Ömer0101 Zeptopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #36 BlackClaw dedi: Bir komi olarak kafede veya restaurantta çalışabilirsin. Ülkemiz şartları nedeniyle alacağın para çok fazla olmaz ancak en kötü 2000 TL alabileceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Benim yaş 16 komi olarak iş arasam asgari ücret verirler mi ?
BlackClaw dedi: Bir komi olarak kafede veya restaurantta çalışabilirsin. Ülkemiz şartları nedeniyle alacağın para çok fazla olmaz ancak en kötü 2000 TL alabileceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Benim yaş 16 komi olarak iş arasam asgari ücret verirler mi ?
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 23 Mayıs 2022 #37 Elektrikçinin yanına gir. Hem ağır değil hem diğerlerine nazaran daha kolay. Kablo falan soydurur sana.
Elektrikçinin yanına gir. Hem ağır değil hem diğerlerine nazaran daha kolay. Kablo falan soydurur sana.